Opljačkana Jovanka Broz

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
Udovica Josipa Broza Tita prijavila je policiji da je u nedelju opljačkana vila na Dedinju u kojoj živi.
v278865p0.jpg

Advokatica Jovanke Broz potvrdila je danas da je njena klijentkinja opljačkana. Bojana Pavlović Sarić je navela da Jovanka Broz provalu povezuje sa ostavniskim postupkom koji se vodi više od dve decenije. Ona je navela da su iz kuće iznete brojne dragocenosti.

Beogradski mediji su prethodno preneli da je iz vile iznet neutvrđen broj predmeta.

Jovanka Broz je policiji prijavila pljačku zbog sumnjivih zvukova u kući. Prema njenoj sumnji, lopov je u vilu provalio u nedelju u periodu od 8.30 sati do 19.30 sati.

Ona sumnja i da je lopov provalio najpre u podrum, a zatim se sporednim ulazom popeo u prizemlje, gde je silom razvalio vrata i pobegao.

Policija je odmah u vilu poslala uviđajnu ekipu. Međutim, mediji navode da je utvrđeno da u vili ništa ne nedostaje.

Bivši zastupnik Jovanke Broz, advokat Toma Fila, izjavio je danas da je vila u kojoj živi udovica
Josipa Broza trebalo da bude neprekidno obezbeđena, ali to pitanje nije rešeno i dogodila se pljačka.

"Zgrada je vlasništvo države Srbije, a ne Jovanke Broz, pa je država trebalo da čuva svoje vlasništvo. Njihova je zgrada, nije njena, niti postoji njen zahtev da to bude njena zgrada. Vila nije ni nacionalizovana ni konfiskovana, to je zgrada koju je Srbija otkupila od vlasnika koji nije imao naslednike i pred smrt je prodao", rekao je Fila agenciji Beta.

"Stvar je bezbednosti, zgrada je trebalo da bude čuvana danju i noću. Taj postupak je bio u toku dok sam ja bio njen zastupnik, ali ne znam šta su uradili advokati koji su došli posle mene. Bilo je nekoliko stvari koje je trebalo rešiti, pitanje straže, posluge, baštovana, automobila i ostalo. Kada sam ja otišao, to je bilo na putu da se reši, ali očigledno nije rešeno", rekao je Fila.
http://www.mondo.rs/s278865/Info/Hronika_i_Drustvo/Opljackana_Jovanka_Broz.html

Даклем страшно,
ни удовица највећег сина наших народа и народности није сигурна у београду, свецком.:sad2:

Jovanka je Srpkinja iz Like...teritorija gde su ustase istrebljivale Srbe bez milosti! Nije lepo da tako pises!

Другарица је удова НАЈВЕЋЕГ СИНА,
Пећани код Удбине са тим немају баш никаке везе, оробили су је у граду хероју, који је њен супруг направијо, срамота бре, ни Тито им више није светиња.:evil:

Jovanka je Srpkinja iz Like...teritorija gde su ustase istrebljivale Srbe bez milosti! Nije lepo da tako pises!

Jovanka ima 190 000 godina i svi placemo nad njenom tuznom sudbinom vec 30 godina, dok za to vreme pomrese horde mladih ljudi koji kad im se sabere ceo zivot nisu imali srecnih trenutaka kao Jovanka u jednom danu dok je bila na svom vrhuncu.

Mislim naravno ruzno je da je neko pljacka, to djubre lopovsku na zasluzenu robiju, i ruzno je sto je za cilj odabrao jednu staru i nemocnu zrtvu.

Ali dokle vise o Jovanki?

Danas je umrla jedna moja sugradjanka ciji je zivot tek pocinjao jer se nije nasao niko human od ljudi koji imaju dosta love da joj pomognu, a mi ovde cmizdrimo nad fosilizovanom Jovankom.

Jovanka ima 190 000 godina i svi placemo nad njenom tuznom sudbinom vec 30 godina, dok za to vreme pomrese horde mladih ljudi koji kad im se sabere ceo zivot nisu imali srecnih trenutaka kao Jovanka u jednom danu dok je bila na svom vrhuncu.

Mislim naravno ruzno je da je neko pljacka, to djubre lopovsku na zasluzenu robiju, i ruzno je sto je za cilj odabrao jednu staru i nemocnu zrtvu.

Danas je umrla jedna moja sugradjanka ciji je zivot tek pocinjao jer se nije nasao niko human od ljudi koji imaju dosta love da joj pomognu, a mi ovde cmizdrimo nad fosilizovanom Jovankom.

Нормално да није,
просербиа редовото гласа за систем у коме је једина хуманост долар.У особном џепу.
Но тема је је Брозов београд и срамота истог, парадног града у коме свака шуша има пар кркана да га чувају у слободи и демокрацији....

Sa ovim se vec slazem! Napadati staru zenu nije ljudski, pa ne znam cija da je supruga bila! Inace slazem se da je smrt ove mlade devojke sramota pre svega za drzavu Srbiju, a posle i za ostale! Ja ne cmizdrim nad Jovankom, ona je zena samo prijavila da su je opljackali, i nije od toga pravila nikakvu galamu, niti je trazila da neko cmizdri za njom! A kad sam cuo za ovu mladu devojku stvarno sam bio jako tuzan, ali i besan na nasu drzavu koja joj bas nikako nije pomogla! Sramota!

u istom clanku dve kontradiktorne izjave.... do jajajajaaaaa
Međutim, mediji navode da je utvrđeno da u vili ništa ne nedostaje.
Advokatica Jovanke Broz potvrdila je danas da je njena klijentkinja opljačkana. Bojana Pavlović Sarić je navela da Jovanka Broz provalu povezuje sa ostavniskim postupkom koji se vodi više od dve decenije. Ona je navela da su iz kuće iznete brojne dragocenosti.

Najcudnije je to da su se u Jugoslaviji i Srbiji menjale razne vlade, predsednistva, predsednici i NIKO SE NIJE NASAO da Jovanku oslobodi kucnog pritvora!

Ni levicari, ni neutralci, ni desnicari....NIKO nije hteo ili SMEO da oslobodi Jovanku.....

KOGA SE SVI PLASE ???

To je jedna velika MISTERIJA.......

Poslednja izmena od moderatora:
Јованка поседује списак читаве Титове заоставштине.
Све документовано и класификовано.
Оно што су тражили, нашли су.

И уместо да све оно што је остало иза Тита припадне народу, на чему инсистира и породица Броз, развућиће лопови и сецикесе.

Друже Тито ти си крао, ал’ си ипак нешто дао.
Ови данас краду, ал’ ништа не даду.

Је_ем ли им даду!
Од усташке јаме, до четничке каме.

Јованкин живот у једној реченици.

Koincidencija slučajnost.Upravo kada se otvara ostavinska rasprava i gde će se saznat šta je Pantelija ostavio i to sve po spisku od pre 33 godine, neko je pokupio neke stvari.Možda su i one sa spiska?

Спрдачина.
А то што 33 године стоји у какој сандучини, мачку о реп, све што има било каки значај давно је уклоњено.

Спрдачина.
А то што 33 године стоји у какој сандучини, мачку о реп, све што има било каки значај давно је уклоњено.

Tito je dobio OGROMAN broj poklona od najveceg broja svetskih drzavnika LICNO.

U to drzava NEMA PRAVA DA SE MESA.

Danasnjim drzavnicima niko ne poklanja ni = upaljac!

Eto tu se najbolje vidi KO JE KO.

Najcudnije je to da su se u Jugoslaviji i Srbiji menjale razne vlade, predsednistva, predsednici i NIKO SE NIJE NASAO da Jovanku oslobodi kucnog pritvora!

Ni levicari, ni neutralci, ni desnicari....NIKO nije hteo ili SMEO da oslobodi Jovanku.....

KOGA SE SVI PLASE ???

To je jedna velika MISTERIJA.......

Jovanka nije vec odavno ni u kakvom kucnom pritvoru ali ima 150 godina pa nema ni snage ni volje da napusta vilu.

Poslednja izmena od moderatora:
Јованка поседује списак читаве Титове заоставштине.
Све документовано и класификовано.
Оно што су тражили, нашли су.

И уместо да све оно што је остало иза Тита припадне народу, на чему инсистира и породица Броз, развућиће лопови и сецикесе.

Друже Тито ти си крао, ал’ си ипак нешто дао.
Ови данас краду, ал’ ништа не даду.

Је_ем ли им даду!

Од усташке јаме, до четничке каме.

Јованкин живот у једној реченици.

Pa kako je jos uvek ziva i zdravija od mene pored svih tih jama i kama? :D

Back