Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
ali kako je žalosno kad se neko hvali takvim stvarima...
sori Đole ništa lično, takvih ima puno, nisi ti jedini...zapravo ste većina...
ma ja ću da proverim te njegove tvrdnje, to bar nije problem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali kako je žalosno kad se neko hvali takvim stvarima...
sori Đole ništa lično, takvih ima puno, nisi ti jedini...zapravo ste većina...
jesi vido moz zamislis kaki su ovde fraeri kad gay iebo pola foruma..ej GAY vam skida ribe bwahaha![]()
izgleda da je tim zenam udarilo proljece u glavu . nadiru sa svih strana a ja nisam karakterna osoba da se branim !![]()
izgleda da je tim zenam udarilo proljece u glavu . nadiru sa svih strana a ja nisam karakterna osoba da se branim !![]()
jesi vido moz zamislis kaki su ovde fraeri kad gay iebo pola foruma..ej GAY vam skida ribe bwahaha![]()
samo napusavanjeDrzis li neki kurs za uspesno zavodjenje. Platicu koliko god da kosta ako garantujes rezultat![]()
e pa bas te koje svi zele al ih se zentaju jer su opake na jeziku..mislim bile su sve ih je manje ovde xoxoПа то ти уопште није комплимент јер каквих овде има ти си мићко сам себе испрозивао.. Не кажем, има стварно и прелепих и добрих жена које бих и сам пожелео, али брате има и оних које не бих пожелео па ето ни теби.
e pa bas te koje svi zele al ih se zentaju jer su opake na jeziku..mislim bile su sve ih je manje ovde xoxo
e pa bas te koje svi zele al ih se zentaju jer su opake na jeziku..mislim bile su sve ih je manje ovde xoxo