opkoljen sam !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jesi vido moz zamislis kaki su ovde fraeri kad gay iebo pola foruma..ej GAY vam skida ribe bwahaha:rotf:

Па то ти уопште није комплимент јер каквих овде има ти си мићко сам себе испрозивао.. Не кажем, има стварно и прелепих и добрих жена које бих и сам пожелео, али брате има и оних које не бих пожелео па ето ни теби.

Drzis li neki kurs za uspesno zavodjenje. Platicu koliko god da kosta ako garantujes rezultat:per:
samo napusavanje:dzentlmen:
Па то ти уопште није комплимент јер каквих овде има ти си мићко сам себе испрозивао.. Не кажем, има стварно и прелепих и добрих жена које бих и сам пожелео, али брате има и оних које не бих пожелео па ето ни теби.
e pa bas te koje svi zele al ih se zentaju jer su opake na jeziku..mislim bile su sve ih je manje ovde xoxo

e pa bas te koje svi zele al ih se zentaju jer su opake na jeziku..mislim bile su sve ih je manje ovde xoxo

Ма мсм све то на страну, ипак си сељачина што уопште причаш о томе, јер жене нису трофеји или мера твог шмекерства шта ли већ, већ уживање.. А и некако све верујем да си им био неко прелазно решење.. Мсм ако ме капираш..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back