neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
opisite u par reci vas sex zivot u prosloj godini.....mozete i da ga ocenite.....i ajde, pohvalite se malo, nema nikoga na neyebici......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opisite u par reci vas sex zivot u prosloj godini.....mozete i da ga ocenite.....i ajde, pohvalite se malo, nema nikoga na neyebici......![]()
u svakom poslu ima izvođači radova ..a ima i podizvođači..meni konstantan kvalitet za 5+ ali ucestalo jedva 2........e a sta je sad tu prosek q cw ga znati i dal treba menjati majstora????
opisite u par reci vas sex zivot u prosloj godini.....mozete i da ga ocenite.....i ajde, pohvalite se malo, nema nikoga na neyebici......![]()
ma mi smo se sračunali..a ja ocenjujem po fakultetski.. ono kao skala od 1 do 10.. ma neka, preracunacete se vi..![]()
Ej pa nisi rekla da su ocene od 1-5 ili od 1-10![]()
ma mi smo se sračunali..
neka fala..
nego da se ti nisi preračunala..m
sloboda izrazavanja.....i mozete da psujete sa sve silnim tackicama na svoj sex zivot.....
u svakom poslu ima izvođači radova ..a ima i podizvođači..
e sad...biraj
ma oni se bune zato sto nece moci da uporedjuju svoje sexualne zivote ako ne kazes po kojoj skali..?![]()
jes da neam fakultecku diplomu, al sam čuo da se tamo ocene daju od 6 do 10...pa ako gledamo na po tu skalu, ondak...:opisite u par reci vas sex zivot u prosloj godini.....mozete i da ga ocenite.....i ajde, pohvalite se malo, nema nikoga na neyebici......![]()
Jaoj Marenda nemoj da lažeš ti ima da umreš suvog![]()
možda tu grešiš..zbog učestalosti i zauzetosti majsora glavnogkod mene samo jedam izvodjac, nema tih pod....mislim, nadje se i taj izvodjac pod i nad.....
pa kad se u pitanju nije preciziralo je l se misli isključivo na seks sa drugom osobom
možda tu grešiš..zbog učestalosti i zauzetosti majsora glavnog![]()