- Poruka
- 393.900
Šta mislite ..kakav je po vama slobodan ćovek u današđnje vreme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onaj koji je oslobodjen tudjeg misljenjaŠta mislite ..kakav je po vama slobodan ćovek u današđnje vreme
Ono nešto kao on je japi, vozi se gradskim prevozom na posao, a devojke mu daju svoj kontak na InstagramuŠta mislite ..kakav je po vama slobodan ćovek u današđnje vreme
Em' radi em' ga spopadaju devojke..Ono nešto kao on je japi, vozi se gradskim prevozom na posao, a devojke mu daju svoj kontak na Instagramu
Odma da se otvori tema kako sve postići, ccccEm' radi em' ga spopadaju devojke..
'de je tu sloboda?![]()
@tab503Ono nešto kao on je japi, vozi se gradskim prevozom na posao, a devojke mu daju svoj kontak na Instagramu
Ne znam,da li to uopste i postoji.Sto kaze Dzordzi na selo i na nekom usamljenom mestu.Prostres nesto na travu,cvetic za uvo,ruke pod glavu i pogled u plavo nebo sa ponekim belim oblakom.Pustis mozak da sam radi sta hoce.Šta mislite ..kakav je po vama slobodan ćovek u današđnje vreme
neozenjen..Šta mislite ..kakav je po vama slobodan ćovek u današđnje vreme
onaj koji je oslobodjen tudjeg misljenja
Ono nešto kao on je japi, vozi se gradskim prevozom na posao, a devojke mu daju svoj kontak na Instagramu
Ne znam,da li to uopste i postoji.Sto kaze Dzordzi na selo i na nekom usamljenom mestu.Prostres nesto na travu,cvetic za uvo,ruke pod glavu i pogled u plavo nebo sa ponekim belim oblakom.Pustis mozak da sam radi sta hoce.
...важи
Gde ti je kafa ?Аха...псстт...
Slobodan čovek ne postoji.