opisite sami sebe

• Začetnik teme Začetnik teme bojci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bojci

Domaćin
Poruka
3.488
pravilo je sledece:Opisete sami sebe,a osoba ispod vas takodje opise samog sebe a vas opis oceni tako sto ce izabrati los,dobar,veoma dobar i savrsen....molim bez glupiranja na ovoj temi....

ocena: dobar

opis: pesnik, veran, programer, nije probisvet kako opisuju oni shto profesionalno nose mantil pa chitaju samo njuhovu usku spremu i pishu samo shto moraju.

Voli sve shto vole mladi, ali i slabije to u zadnje vreme to i doslovce uprazznjava.
Ne volim avanturistkinje u kuc'i ali volim da izlazim sa njima ako je vec'e drushtvo.

оцена: добар

Комуникативан, разуман, поштен, о памети не могу сам за себе да причам, вага у хороскопу (мада ја не верујем у хороскоп и не читам га), понекад мало полудим у смислу неурачунљивости. Физички: кратко ошишан, 190 цм, 86 кг, носим искључиво црне рибок класик већ пет година и волим све црно од гардеробе

Ocena: veoma dobar :)

Kao prvo mnogo volim pse, imam plave oci, smedju kosu, kazu da sam tvrdoglav, volim da putujem, slusam muziku, volim i zimske sportove narocito snoubord, trenutno ne bavim se sportom i tako :)

ocena: dovoljan

maloletna, bledog tena, duge smeđe kose, krhka, detinjasta, mirišljava, vesela, volim umetnost i estetika mi je jakooo bitna :)

Mislim da bi' bilo dobro da ako neko ne oceni prethodnog a ne napiše nešto o sebi da se preskoči njegov post i da se citira onaj iznad

Ocena:
Vrlo dobra. :)

Ja sam:
Avanturista, zabavan sam, volim muziku i slušam sve tipove muzike (osim jazz-a....), maloletan, 13 godina, dobar sam prema svima i nisam pohlepan, sportista sam i uvek sam nasmejan, pametan.
Fizičke osobine: duga braon kosa(samo mi je prekrila uši), visok 1.70, težak 50 kg, braon oči, ružan zbog previše akni na licu.... Inače lep.

Mislim da bi' bilo dobro da ako neko ne oceni prethodnog a ne napiše nešto o sebi da se preskoči njegov post i da se citira onaj iznad

Ocena:
Vrlo dobra. :)

Ja sam:
Avanturista, zabavan sam, volim muziku i slušam sve tipove muzike (osim jazz-a....), maloletan, 13 godina, dobar sam prema svima i nisam pohlepan, sportista sam i uvek sam nasmejan, pametan.
Fizičke osobine: duga braon kosa(samo mi je prekrila uši), visok 1.70, težak 50 kg, braon oči, ružan zbog previše akni na licu.... Inače lep.

Ocjena : Odličan. :ok:

Garava mala duša,volim cigansku muziku .. pa preko ac/dc-a ( u ciji sam đir slucajno uletila ) do country muzike na koju bi rado zaplesala na nekom šanku texaškog bara , trenutno tužna i u kaosu al sa nadom : bit ce bolje :ok:
Živim za more i zvijezdano nebo.
Padni 7 puta , ustani se 8 puta . :ok:

Odlican ,volimo slicne stvari :aha:

Nestalna,emotivna,ponekad brzopleta..obozavam more i muziku.Sve bih ucinila samo za svoje klince.
Ne volim nepravdu,svadju,spletkarenje,ogovaranje.I tako..A da ,rak/vaga u horoskopu koja zivi okruzena blizancima..

Оцена: Добар.

Ружан као лопов, глуп на корен па делим на квадрат питагорину теорему када је повољан ветар, висок једва метар и једна чарапа марке ударник, дрогирам се са разумевањем из дана у дан свим и свачим па макар и ударањем главе у зид, пијем, пијем све врсте алкохола и пушим, пушим бокс на дан док ми очи не закрваве и док не паднем у несвес. Прдим кад год могу и колико год могу па макар то било и на силу, обично после доброг чорбастог пасуља, имам 160 кила и давим се у храни, носим диоптрију највећу могућу на ђозлуцима. Необразован, несписмен и мусавога лица, без пола зуба. лева страна главе ми је ошишана до голу главу стим што је друга страна квалитетна има косе али са неким печатима, но то сад и није толико битно, фурам, фурам најке и тренерку увучену уз кошуљу зелену што ми много лепо стоји поготово кад је неопрана тада долази до изражаја јака зелена боја. Бавим се изнудом новца старим бабама и поправљам алтелнаторе, исправљам, криве дрине, лимарију код фића и трабанта, понекад и мостова, повољно недељом певам по свадбама и једем сарме углавном врло повољно. *****, даме, жене и госпође по кућама, возим, возим све врсте тракторе и мотокултиваторе, сертификован до 110 кубика, орем, орем њиве, друмове и путеве са разумевањем, цепам, цепам све врсте дрва и дрвене грађе, госпође и господе, чистим, чистим перем и пеглам понекад кад се осетим усамљеним, обећавам и обезбеђавам, обећавам и обезбеђавам дужности терминатора и обезбеђења привредних објеката, жена, госпођа и квалитетних питких подрума вина до касно у ноћ. Месим, месим све што стигнем али углавном шрудле и гибанице и једем их врло квалитетно. Према томе, толико о томе.

:hvala:

Back