Opisite horoskopski znak pesmom

Pjesma je esencija Skorpije.Flamenko instrumental muzika strasti pjevac ne pjeva izvodi i kroz svirku prstima izbaca svu strast u sebi akumuliranu emociju Skorpije ne sirovu kao Ovna.Ko ne osjeca i ne razumije Flamenko ne razumije Skorpije.,Muzika strasti.Svaki covjek kada osjeti Flamenko strast ritam koji ide od ushicenja od ocaja najveceg drugim ljudima to traje par minuta dok poslusaju melodiju.Skorpijama to traje cijeli zivot.Akumulirana energija ocaj jad ushicenje bijes koji ne moze otvoreno da pokazate kao sto bi Mars uradio onako sirovo nego kao Pluton akumuliranje.To vam je Flamenko gdje vecina njih koji sviraju ne pjevaju cute i sviraju instumentale i svirkom kazu vise nego pjevajuci to je jedini zanr muzike gdje to imate.Flamenko je sustina zivota razumite Flamenko filozofiju zivota to je vise od obicne muzike razumjeli ste i Skorpije.Ne postoji tipicniji kraj svijeta za Skorpije od vrele Andaluzije.

RIBE!

Zvuči kao melodija​

To je trik mojih misli
Dva lica se kupaju u svjetlu zaslona
Ona je tako meka i topla u mojim rukama
Podesim to na scenu
Moje ruke počivaju na njenim ramenima
Dok plešemo za dugo vrijeme
O, krećemo se, padamo
Zakoračujemo u vatru
Za vučji sat u ponoćnom snu
Nema razloga za žurbu
Samo započni novu priču
Upali svjetlo, zaljubljeni smo do ušiju
Do ušiju

Tvoj zvonki smijeh
Zvuči kao melodija
Na jednom zabranjena mjesta
Ići ćemo za dugo vrijeme
Tvoj zvonki smijeh
Zvuči kao melodija
Ići ćemo za dugo vrijeme

To je detaljna predstava
Naše sjene odmaraju na mjesečini
Tako je jasno i živo u tvojim očima
Dodir tvojih uzdaha
Moje usne počivaju na tvoim ramenima
Dok se krećemo tako meko i polako
Treba nam ushićenost, ljubomora
Komedija ljubavi
Kao ona Caryja Granta i Kelly davno prije
Daj mi još tragedije, još harmonije
I maštarije, draga
I upali svjetlo, palimo taj satelit
Upali svjetlo

Tvoj zvonki smijeh
Zvuči kao melodija
Ići ćemo za dugo vrijeme
Tvoj zvonki smijeh
Zvuči kao melodija
Ići ćemo za dugo vrijeme

Pjesma je esencija Skorpije.Flamenko instrumental muzika strasti pjevac ne pjeva izvodi i kroz svirku prstima izbaca svu strast u sebi akumuliranu emociju Skorpije ne sirovu kao Ovna.Ko ne osjeca i ne razumije Flamenko ne razumije Skorpije.,Muzika strasti.Svaki covjek kada osjeti Flamenko strast ritam koji ide od ushicenja od ocaja najveceg drugim ljudima to traje par minuta dok poslusaju melodiju.Skorpijama to traje cijeli zivot.Akumulirana energija ocaj jad ushicenje bijes koji ne moze otvoreno da pokazate kao sto bi Mars uradio onako sirovo nego kao Pluton akumuliranje.To vam je Flamenko gdje vecina njih koji sviraju ne pjevaju cute i sviraju instumentale i svirkom kazu vise nego pjevajuci to je jedini zanr muzike gdje to imate.Flamenko je sustina zivota razumite Flamenko filozofiju zivota to je vise od obicne muzike razumjeli ste i Skorpije.Ne postoji tipicniji kraj svijeta za Skorpije od vrele Andaluzije.
Obožavam,mogu ovo da slušam satima,mislim zbog 🌙♋,ali i JU,♀️,Fortuna,sve u ♏.

Back