OPIŠIMO SEBE - fizički

• Začetnik teme Začetnik teme Taisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pravo sam iznenadjenje
8fd6a422-3.gif

Pa ovako... nisam visoka.. msm ono dosta za svoje godine, 160cm, imam 50kg, ako ne i neko kilo vishe :mrgreen: .. nisam mrshava,a nisam ni debela.. ''najachi'' deo tela mi je od kukova do kolena :) uzak struk, noge kratke tu i tamo.. dugi nokti i uvek nalakirani :) nos,ushi normalne.. male ochi, zelene.. kosa svetlo braon, svetao ten,kosa i obrve pa zato uvek svetla shminka...:)

Ne znam da li je ova tema već razmatrana, pošto sam relativno nova na forumu. Mislim da je veoma interesantna, kao i komentari povodom opisa, ukoliko je neko nekog drugačije zamišljao.

После овакве теме,логично следи овакво лупање глупости :arrow:

imam glavu, dva oka, uši(dva komada), nos, noge su mi do zemlje i do kukova, takođe imam i prste na rukama, kao i na nogama

скроз бзв...:roll:

Смеђа коса, боби фризура (полудуга-полукратка коса), витке грађе (мада не задуго пошто сам се нагњецала к'о прасе:D), висока сам 162, можда и мало више (волела бих да нарастем још 10 цм:sad2::roll:), тешка ваљда 52 кг, што је и идеална килажа:)Имам смеђе очи, велики нос:lol:......

A si si.
Samo ne znam gde...ima par ovakvih tema;)

Evo ga
Covekoliko bice.
Svi prsti na broju, kao i ostali vitalni organi i delovi tela.
Uskracena za visinu normalnog coveka.
Prirodno plava kosa ( ergo uskraceno i za pamet)
Oci zelene
Put dovoljno bleda da su profesori u srednjoj mislili da bolujem od necega
Ponosni vlasnik par pegica na istaknutom nosu ( istaknut citaj ima grbu jer se vlasnica zaletela biciklom o zid - fljas)
Celokupan izraz lica odaje kako kazu, vec na prvi pogled tvrdoglavo i prgavo bice...jedna drugarica, toboze ekspert tvrdi da inadzije imaju donju usnu puniju od gornje.
Telo : Paris Hilton srece Merlin Monro ( od obe pokupi najgore)
Stopala mala, cipelka 37/38..ruzan palac nozni.
Ovo bice prezire sve vezano za stopala, kako svoja tako i tudja
Srednji prsti na obe sake pomalo idu u krivu, kao da je ovo bice radilo nesto nevaljalo sa njima. A nije zaista, rodilo se takvo, nahero.

A sto?

A si si.
Samo ne znam gde...ima par ovakvih tema;)

Evo ga
Covekoliko bice.
Svi prsti na broju, kao i ostali vitalni organi i delovi tela.
Uskracena za visinu normalnog coveka.
Prirodno plava kosa ( ergo uskraceno i za pamet)
Oci zelene
Put dovoljno bleda da su profesori u srednjoj mislili da bolujem od necega
Ponosni vlasnik par pegica na istaknutom nosu ( istaknut citaj ima grbu jer se vlasnica zaletela biciklom o zid - fljas)
Celokupan izraz lica odaje kako kazu, vec na prvi pogled tvrdoglavo i prgavo bice...jedna drugarica, toboze ekspert tvrdi da inadzije imaju donju usnu puniju od gornje.
Telo : Paris Hilton srece Merlin Monro ( od obe pokupi najgore)
Stopala mala, cipelka 37/38..ruzan palac nozni.
Ovo bice prezire sve vezano za stopala, kako svoja tako i tudja
Srednji prsti na obe sake pomalo idu u krivu, kao da je ovo bice radilo nesto nevaljalo sa njima. A nije zaista, rodilo se takvo, nahero.

A sto?

hehe... ovo bice mi se mnogo svidja :lol:
i opis, i stil ;)

Back