gospodarica
Domaćin
- Poruka
- 4.421
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razumem..razumem..zamisli poruke tipa..'volim te i mrzim te sto te volim'..'ovaj zivot bez tebe je nista i ja sam emotivna olupina'..'ostacu zauvek sam'..bla bla bla..zamisli..nemoj misliti da padam na to..ali uzdrma me..napravi mi konfuziju..stalno me podseca na bol...
Ma i ja zelim malo ukljuciti mozak..kad je u pitanju ljubav..ali nista od toga..neposlusan je totalno...ne radi....(ili je poenta sto sam plavusa...ne znam
)..nego daj neki instant 'receptus'za ukljucivanje mozga,..ipak si muskarac..ide to tebi..
![]()
Jedan je bio poseban, da. I to je oziljak koji ponekad reaguje na buru .. i promenu vremena.. Ali u glavi i mislima.. Zeznuto je kad nekog u sadasnjosti toliko volis, znas da sa njim nemas buducnost jer.. Milion razloga, okolnosti i .. sitnica i razlika u mentalitetu i karakteru.. I sada je tu.. A znas da kad on prodje da ce to biti rana koja ce goreti, dugo..dugo.. . I da ce svi drugi biti bledi u poredjenju sa njim. I ne , nije to kult jednoj osobi. Samo osecaj koji imas i koji mozda samo vreme brise..Znam da je ovde bilo nebrojeno mnogo thema o Bivsima..ukorenilo se kao nesto kultno.i pomalo je smarajuce..ali ne mogu da odolim..a da ne pitam..da li ima onih koji se neprestano u mislima vracaju nekoj bivsoj neprezeljenoj ljubavi,da li ima onih koji misle da je taj neko zaista bio ona druga 'polovina'..neko ko se nemoze preboljeti..da li zaista vreme leci..i donosi zaborav..u mom primeru traje predugo...i sadasnjeg uporedjujem sa bivsim..i odustacu od njega jer gresno je suvise..!Da li je zaista snaga volje naj bitnija da se napravi rez..ili ne postoji lek za zaborav..??
Jedan je bio poseban, da. I to je oziljak koji ponekad reaguje na buru .. i promenu vremena.. Ali u glavi i mislima.. Zeznuto je kad nekog u sadasnjosti toliko volis, znas da sa njim nemas buducnost jer.. Milion razloga, okolnosti i .. sitnica i razlika u mentalitetu i karakteru.. I sada je tu.. A znas da kad on prodje da ce to biti rana koja ce goreti, dugo..dugo.. . I da ce svi drugi biti bledi u poredjenju sa njim. I ne , nije to kult jednoj osobi. Samo osecaj koji imas i koji mozda samo vreme brise..
Evo, ja čekam 2 godine da zaboravim jednog. Čekanje prekraćujem drugim momcima i vezama, ali to nije to
Bledi, ali još nije izbledelo skroz.![]()
Desavalo se meni i da spavam pored jednog a sanjam drugog mesecima
Sad sam od loseg za zaboravljanje nasla onog sa kojim kad raskinem bice mi gore znam unapredAli sta cu, zivim
![]()
Evo, ja čekam 2 godine da zaboravim jednog. Čekanje prekraćujem drugim momcima i vezama, ali to nije to
Bledi, ali još nije izbledelo skroz.![]()
Znam da je ovde bilo nebrojeno mnogo thema o Bivsima..ukorenilo se kao nesto kultno.i pomalo je smarajuce..ali ne mogu da odolim..a da ne pitam..da li ima onih koji se neprestano u mislima vracaju nekoj bivsoj neprezeljenoj ljubavi,da li ima onih koji misle da je taj neko zaista bio ona druga 'polovina'..neko ko se nemoze preboljeti..da li zaista vreme leci..i donosi zaborav..u mom primeru traje predugo...i sadasnjeg uporedjujem sa bivsim..i odustacu od njega jer gresno je suvise..!Da li je zaista snaga volje naj bitnija da se napravi rez..ili ne postoji lek za zaborav..??
Leka nema![]()
Uvek se vodim logikom da je bio pravi i dalje bi trajalo. I nema tih prepreka koje će zaustaviti pravu ljubav, tako da to nije bila prava ljubav. U vezi porukica, lepe reči su jedno, a život sasvim drugo. Izlazi, druži se, zabavljaj se, jer samo jedan život imaš i ne treba da ga provodiš u patnji. Volećeš jednog dana nekog mnogo jače i više, a za 5, 6 godina ovo će ti biti sasvim daleko.![]()
Jel'ti to iz iskustva..prebolela sam jednom..ovaj put teze je..izgleda nemoguce....a ti si tu da me dokrajcis..kratko i jasno da 'leka nema'..
![]()
Iskustvo,na zalostZajedno smo bili 6.godina.On se ozenio,ja udala.Ali i danas mislim o njemu.Kad se sretnemo, pitamo se sta nam se to desilo pa se ovako zavrsilo.E,zivot ide dalje i,nikad se ne zna,mozda nam se putevi opet ukrste.On je bio moja prava ljubav.Ona od koje te boli.
Kako mi je zao..nemozes ni pretpostaviti koliko si me rastuzila..kako se boris sa tim??jesi li naucila ziveti sa tim?? zivot je bas nepravedan..![]()
Hvala na savetima..i molim te reci mi jos ovo..da li zaista verujes i mislis da prava ljubav uvek pobedi,da li nadje put ako je prava..da li je ljubav i samo ljubav uvek dovoljna da bi opstala..istrajala...??
Znam da je ovde bilo nebrojeno mnogo thema o Bivsima..ukorenilo se kao nesto kultno.i pomalo je smarajuce..ali ne mogu da odolim..a da ne pitam..da li ima onih koji se neprestano u mislima vracaju nekoj bivsoj neprezeljenoj ljubavi,da li ima onih koji misle da je taj neko zaista bio ona druga 'polovina'..neko ko se nemoze preboljeti..
da li zaista vreme leci..i donosi zaborav..u mom primeru traje predugo...i sadasnjeg uporedjujem sa bivsim..i odustacu od njega jer gresno je suvise..!Da li je zaista snaga volje naj bitnija da se napravi rez..ili ne postoji lek za zaborav..??
ne postoje situacije koje ne mogu da se savladaju ukoliko je ljubav prava..
najgora stvar koju neko moze da uradi je da te posle raskida ostavi vezanu za sebe..
zasto to rade - nemam pojma.
sa tim ces se izboriti tako sto ces prestati da pravdas njegove postupke i da krivis sebe..
i gle cuda..
odjednom on vise nije bio ni tako divan, ni prepun ljubavi, niti ce ti tako faliti..
samo stvari treba staviti na svoje mesto..
da li je neko nesto mislio ili imao nameru,ja ne znam..
znam samo sta je to sto mi je neko uradio..i ne zanima me da li je to uradio zato sto je los ili zato sto nije razmisljao o posledicama..
kad stvari postavis na takav nacin..ups..slika g-dina idealnog se promenila..pa caskom dodjes do toga da u stvari ne zelis ni da ga sretnes..cak ni slucajno..
kratko i jasno - prestani da idealizujes ex..da je bio idealan, ne bi bio ex.
Pokusavam..ali sto se vise opirem..stize me..zamisli kako je tesko,kad sve podseca na njega..kad se sve vraca kao bumerang..kad se budis i zaspivas sa mislima o njemu..a zivot prolazi..neko je tu ko bi skinuo zvezde sa neba da moze..a meni je taj neko nebitan..i osecam se lose zbog toga....trudim se da ponovo otvorim svoje srce al'neide..izvini na patetici..bilo je jace od mene..![]()
Ma suvise je komplikovano..i dalje mi se javi ponekad...kaze da me voli..i da je ostao i bez srca i duse..ali da nismo rodjeni jedno za drugo..i njemu je tesko..znam to..ma sada je sve 'istorija'..meni samo treba nacin da ga izbacim iz misli..da pronadjem lek za sebe..jer sam se previse dala tom bolu...
Uh..nije ni tebi lako..saosecam se..nego ponekad se zapitam..da li je ta osoba zaista toliko bila posebna..ili je to samo umisljaj srca..i onda vec u sledecem momentu..znam bez sumnje da jeste bio poseban..da niko(za mene)nema tu toplinu..tu vrstu energije koja me privlaci..hiljadu dilema..pitanja..a znam da moram nastaviti dalje..mada se pitam kako..kao da sam 'delomicno' umrla..kao da se nesto odseklo..i plus na to sve..nije fer prema osobi sa kojom sam sad..to niko nije zasluzio..a ja i dalje pokusavam biti strpljiva..i nadam se ce vreme uraditi svoje..da cu zavoleti tu dobru dusu koja zasluzuje sve naj bolje..ali unapred osecam da cu se predati..da mu necu moci dati ni delic onog sto mu pripada..jer srce je na drugoj strani..
dosta se samosažaljevaš, to ti ne valja...trgni se, bre, malo.Da..iz tvog posta vidim da si naucila ziveti sa tim...realno prihvatas stvari..ali upravo je u tom problem sto meni ta 'potreba'za njim smeta u normalnom zivotu..u komunikaciji..konstantno je prisutna doza boli..ona koja mucki razara...a ja sam izgleda nesposobna da je svedem na naj manji nivo..ili sam samo jedan obican slabic...
Znam da je ovde bilo nebrojeno mnogo thema o Bivsima..ukorenilo se kao nesto kultno.i pomalo je smarajuce..ali ne mogu da odolim..a da ne pitam..da li ima onih koji se neprestano u mislima vracaju nekoj bivsoj neprezeljenoj ljubavi,da li ima onih koji misle da je taj neko zaista bio ona druga 'polovina'..neko ko se nemoze preboljeti..da li zaista vreme leci..i donosi zaborav..u mom primeru traje predugo...i sadasnjeg uporedjujem sa bivsim..i odustacu od njega jer gresno je suvise..!Da li je zaista snaga volje naj bitnija da se napravi rez..ili ne postoji lek za zaborav..??