S Soradze Elita Moderator Poruka 21.212 21.11.2022. u 00:33 - Opet za nas peva Kolja Pejaković... "Pored mene nema moje žene"...i... "Mr. Jones"... #1 Neverovatan umetnik, pevač, glumac, scenatista, muzičar... poklanja nam pesmu koja ima dušu... Alal vera i hvala, Kolja!
Neverovatan umetnik, pevač, glumac, scenatista, muzičar... poklanja nam pesmu koja ima dušu... Alal vera i hvala, Kolja!
S Soradze Elita Moderator Poruka 21.212 21.11.2022. u 00:53 - Opet za nas peva Kolja Pejaković... "Pored mene nema moje žene"...i... "Mr. Jones"... #2 Legenda koja hoda peva i svira svoj vanvremenski bluz "Mr. Jones"... Nezaboravna pesma o Brajanu Džonsu iz Stonsa koji je život završio baš u bazenu posle uzimanja heroina... Alal vera, Kolja! Naklon do poda!
Legenda koja hoda peva i svira svoj vanvremenski bluz "Mr. Jones"... Nezaboravna pesma o Brajanu Džonsu iz Stonsa koji je život završio baš u bazenu posle uzimanja heroina... Alal vera, Kolja! Naklon do poda!
Black_star Buduća legenda Moderator Poruka 30.812 21.11.2022. u 04:44 - Opet za nas peva Kolja Pejaković... "Pored mene nema moje žene"...i... "Mr. Jones"... #3 ima bob dilan istoimenu, slican sentiment..