Ponovo uhapšen Andrej Fejgelj!

E i to me zabole.

A i ovi iz Tuzilastva su zesci retardi, nemaju pametnija posla nego da hapse ovog smaraca koji je pokupio masu floskula iz libertarijanskog pogleda na svet da bi ih utrpao u svoj smaracki nacionalizam :roll:

Bitno je da pokupi kintu iz budzeta, zabole ga.

- - - - - - - - - -

On to covek namerno radi da bi se zezao sa pandurima u stanici, i da izigrava intelektualca pred glupanderima.

Koji kompleksas zeljan paznje jbte.

E i to me zabole.

A i ovi iz Tuzilastva su zesci retardi, nemaju pametnija posla nego da hapse ovog smaraca koji je pokupio masu floskula iz libertarijanskog pogleda na svet da bi ih utrpao u svoj smaracki nacionalizam :roll:

Bitno je da pokupi kintu iz budzeta, zabole ga.

- - - - - - - - - -

On to covek namerno radi da bi se zezao sa pandurima u stanici, i da izigrava intelektualca pred glupanderima.

Koji kompleksas zeljan paznje jbte.

A šta je sa suštinom, ......valjda te k'o čo'eka zanima, ....to što ga hapse radi saopštenja da će životom svojim braniti svoj dom!!!!!
Ili bi svi mi trebali biti pogleda koji isključuju starateljstvo nad sopstvenom djecom, .......pa toliko retardirani, ....koliko se ti praviš pametan, nismo!!!

- - - - - - - - - -

Koliko moraš da budeš debilan pa da smatraš da je svako onaj ko smatra Fajgelja idiotom za Vučića?
A đe sam ja to reka', naravno to samo debilčina vidi,.... ....ja bar znam da je Vučić mala beba za srboždere kakvi u Srbiji ima!!!

Poslednja izmena:
ja sam prvo za proveru vakcina i da budu apsolutno sigurne

onda sam za apsolutno vakcinisanje SVE DECE

i oduzimanje od onih roditelja koji ne vakcinisu dete

ne moze dete da ispasta zato sto roditelj misli da je popio svu pamet ovoga sveta

ima slucajeva da dete umre zato sto zatucani roditelji zabrane operaciju ili neki drugi medicinski zahvat

A šta je sa suštinom, ......valjda te k'o čo'eka zanima, ....to što ga hapse radi saopštenja da će životom svojim braniti svoj dom!!!!!
Ili bi svi mi trebali biti pogleda koji isključuju starateljstvo nad sopstvenom djecom, .......pa toliko retardirani, ....koliko se ti praviš pametan, nismo!!!

Fenikse, ovo je zajebancija, nije nikakvo hapsenje, i on to radi namerno jer je kompleksas, a debili iz Tuzilastva su debili iz Tuzilastva.

Fenikse, ovo je zajebancija, nije nikakvo hapsenje, i on to radi namerno jer je kompleksas, a debili iz Tuzilastva su debili iz Tuzilastva.
Naravno, ....samo što se to ne kaže zajebancija, ....već proizvodnja političkog skandala na jezivoj realnosti rasčo'ečenja!!!
Zato, taj čo'ek, ne da bi treba zasluživati samo moje poštovanje, ....već svakog onog ko se još čo'ekom osjeća!!!
Nažalost, u Vučkovoj stra'ovladi takvi će malo preostati!!!

Poslednja izmena:
Велики успех вучићеве полиције! Сада можемо мирно да спавамо знајући да полиција бди, брзо реагује и хапси опасне кримосе (чим премијер означи опасне твитове).

Andrej Fajgelj

Која претња је гора: ”Отећу ти дете” или ”убићу те ако ми отмеш дете”? Зашто сам ја у полицији а они нису?

Andrej Fajgelj

2. пут ове недеље да ми тужиоци тресну на сто папире са мојим твитовима! Блашковић па Јанковић. Ради ли режим нешто сем што виси на Твитеру?

Feygay he izjavio kako treba tuci decu. Tu se vidi o kakvom se psihopati radi.I to je izjavio kao obrazovan cojek koji je vidio svijeta
Batina je iz raja izašla, ....a tebi, tvom mentalnom sklopu, ....neophodna je konvencija i da je voda mokra, inače nije!!!!

- - - - - - - - - -

Велики успех вучићеве полиције! Сада можемо мирно да спавамо знајући да полиција бди, брзо реагује и хапси опасне кримосе (чим премијер означи опасне твитове).

Andrej Fajgelj

Која претња је гора: ”Отећу ти дете” или ”убићу те ако ми отмеш дете”? Зашто сам ја у полицији а они нису?

Andrej Fajgelj

2. пут ове недеље да ми тужиоци тресну на сто папире са мојим твитовима! Блашковић па Јанковић. Ради ли режим нешто сем што виси на Твитеру?

Strašno zbog čega REŽIM penzionerima, sirotinji ove zemlje OTIMA!!!!

Naravno, ....samo što se to ne kaže zajebancija, ....već proizvodnja političkog skandala na jezivoj realnosti rasčo'ečenja!!!
Zato, taj čo'ek, ne da bi treba zasluživati samo moje poštovanje, ....već svakog onog ko se još čo'ekom osjeća!!!
Nažalost, u Vučkovoj stra'ovladi takvi će malo preostati!!!

Ma bas si nasao od svih likova ovde da se zakacis za ovog smaraca Fenikse, alal ti vera :roll: :roll:

- - - - - - - - - -

Andrej Fajgelj

Andrej Fajgelj

Koje foliranje, a kada Treca Srbija pravi dilove sa Vucicem u Novom Sadu da bi skinuli sa vlasti DS, to je kao OK:cepanje:

Back