Opet taj sneg u decembru!

Kod mene u kraju ima snega za izvoz, a jedini koji redovno počisti naše zajedničko dvorište, gde ima četiri kuće je - moj mužić :sad2:. a prvi komšija samo prođe i dobaci : svaka čast komš'o! :besna: ne bi se taj latio lopate za sneg nikada, iako zdušno parkira svoj auto u već očišćenom dvorištu.
E, al' zato auto čistim sama od snega, pošto ga ja najviše i vozim.:)

ko je kristina?

inace tema je ovde nezasluzeno prebacena sa drugog dela foruma, sneg zbog toga nije postao manji
11.6.2007%2017-45-38_0019.jpg

Kristina...pogon na zadnjim tockovima....

Pre par dana kad je vejao onaj sneg kad sam krenula u prodavnicu,keva mi reče da pazim dole na stepeništu.na ulazu jer niko nije sklonio sneg i mnogo je klizavo;a"oni se" kaže "opet poklaše čiji je red da ga sad sklanja".Iznervirala sam se,uzela đubravnik i sišla dole da JA sklonim sneg sa stepeništ.SVAKI komšija koji je prošao je to prokomentarisao sa "šta ti čistiš kad neće ovi drugi" .Ja im kažem "pa čistim ZA MENE!ZA KEVU,SESTRU.Neću da poginemo ovde".Videla sam kamion kojim posipaju ulicu solju,otrčala do njega zamolila i šofera da mi sipa malo na đubravnik.Posula sam po stepeništu i metar-2 ispred njega i eto...Živa sam...:manikir:

Au i mi smo stvarno nekakav čudan narod.Gledam, prođe kamion, očisti sneg sa kolovoza a masa ljudi sa trotoara baca sneg na već očišćen kolovoz.Ništa mi nije jasno.
ДААААААА! :eek:
То ни мени никад неће бити јасно.
Као да не могу да направе гомилице на тротоару или као културан свет изнесу со и засоле тротоар (мис'им, овако раде у Немачкој, чак их кажњавају ако не обаве своју грађанску дужност)
Videla sam pre neki dan kako neka mazga vozi kola sasvim prekrivena snegom, osim šoferšajbne. Nju je očistio.
:zcepanje:

Pre par dana kad je vejao onaj sneg kad sam krenula u prodavnicu,keva mi reče da pazim dole na stepeništu.na ulazu jer niko nije sklonio sneg i mnogo je klizavo;a"oni se" kaže "opet poklaše čiji je red da ga sad sklanja".Iznervirala sam se,uzela đubravnik i sišla dole da JA sklonim sneg sa stepeništ.SVAKI komšija koji je prošao je to prokomentarisao sa "šta ti čistiš kad neće ovi drugi" .Ja im kažem "pa čistim ZA MENE!ZA KEVU,SESTRU.Neću da poginemo ovde".Videla sam kamion kojim posipaju ulicu solju,otrčala do njega zamolila i šofera da mi sipa malo na đubravnik.Posula sam po stepeništu i metar-2 ispred njega i eto...Živa sam...:manikir:

:manikir:

Back