- Poruka
- 21.131
Ja sam lepo rekla da za svaki par postoje nacini....i da je to individualna stvar.
Ne bih iznosila detalje, ali mislim da sam bila jasna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izem ti taj brak čiji je jedini temelj----sex
Čekaj, ne sumnjam da ne znaš ono što tvrdiš, pa onda mene ili nas koji ne znamo nauči nečemu. A to neće moći bez detalja. Mada, ne bih da ti se mešam u način edukacije. Jesi ti jasna, samo malo potkrepi svoju tvrdnju. Ja nisam baš za sve pametan. U braku sam, imam 50 godina, imamo taj problem, to nas ne sprečava da se volimo, ali kako ga rešiti?Ja sam lepo rekla da za svaki par postoje nacini....i da je to individualna stvar.
Neću da dovodim u pitanje ovu statističku informaciju. Verovaću da je tako. samo želim da postavim pitanje, da li je dobro što se 90% brakova bazira na sexu? Da li je to dobra baza ili bi trebalo da bude malo drugačije? Da li je onda supriga besplatna ***** koja još i čisti, pegla, sprema ručak i gaji decu? Pa kad mu dosadi sex sa njom, on je jednostavno promeni.Svaki brak se 90% bazira na sexu.Ako toga nema,nema zelje,strasti,itd. Bes onda taj brak.
Svaki brak se 90% bazira na sexu.Ako toga nema,nema zelje,strasti,itd. Bes onda taj brak.
Čekaj, ne sumnjam da ne znaš ono što tvrdiš, pa onda mene ili nas koji ne znamo nauči nečemu. A to neće moći bez detalja. Mada, ne bih da ti se mešam u način edukacije. Jesi ti jasna, samo malo potkrepi svoju tvrdnju. Ja nisam baš za sve pametan. U braku sam, imam 50 godina, imamo taj problem, to nas ne sprečava da se volimo, ali kako ga rešiti?
Ti očigledno znaš nešto, a nećeš da podeliš sa nama. Ako kažeš da za svaki par postoji način, onda znači da postoji način i za nas. Treba li da te molim za pomoć?
Ovo si ti napisala.Ja sam lepo rekla da za svaki par postoje nacini...
Mi se volimo, grlimo, mazimo, držimo za ruke u krevetu. Ali hormoni nam ne rade isto ili šta god već. Jednostavno, supruga sve voli kod mene samo joj se na seks diže kosa na glavi. Ogromna je razlika u seksualnoj potrebi. I šta sad ja da radim a da brak opstane? Ili šta da ona radi?Ne bih da se mesam u vasu intimu, ali sta mislis da nadjete kompromis, da mozda malo povratis romanticnu atmosferu medju vama, da probas da je osvajas kao kad ste se zabavljali, mozda ce onda biti zagrejanija?
Prvo ne vidim zasto je odredjeno - treba mi toliko i toliko sexa tad i tad, kao da ste neke masine, Boze me oprosti, a drugo sve i da je tako, onda medju vama ne vlada neka intima, jer bi sex trebalo da bude spontani cin kada oboje to zele.
Mozda da razgovaras sa svojom zenom sta voli, sta je uzbudjuje, da joj objasnis koliko ti je stalo da i ona uziva i podeli svoje fantazije i zelje sa tobom, da otkrijete razlog zbog cega je sex trenutno tako malo zanima.
Ako joj se budes priblizio ponovo kao da je jedina zena na svetu i osetila se pozeljnom, verujem da i rezultat nece izostati. Nijedna zena nije imuna na udvaranje, narocito ne muskarca koga voli.
Pa to mi je supruga i rekla. Samo da joj ne pričam o tome i da ljubavnicu ne dovodim kući.Ne bih razmišljala o prekidu braka. Pokušali bismo da nađemo neko rešenje - recimo da onaj koji je seksualno funkcionalan ima ljubavnika,e/ljubavnicu,e. Pitanje je kako bi to funkcionisalo na duže staze, naravno. A da li bih mogla da živim bez seksapa ako se radi o nestanku želje za seksom, onda mi ne bi nedostajao, verovatno...
Čekao sam da to čujem kao predlog od tebe.Pa eto, vidis da ste resili
Potpuno je individualno kako
Super !!!..ja ne mogu da zamislim seksualno onesposobljujucu bolest..
..osim ako je takva da potpuno i nikada nema zelje za seksom..
..gde ima zelje, ima i nachina..jedino ako je jedan partner u komi..![]()