Opet taj sex...

Ja sam lepo rekla da za svaki par postoje nacini....i da je to individualna stvar.
Ne bih iznosila detalje, ali mislim da sam bila jasna
Čekaj, ne sumnjam da ne znaš ono što tvrdiš, pa onda mene ili nas koji ne znamo nauči nečemu. A to neće moći bez detalja. Mada, ne bih da ti se mešam u način edukacije. Jesi ti jasna, samo malo potkrepi svoju tvrdnju. Ja nisam baš za sve pametan. U braku sam, imam 50 godina, imamo taj problem, to nas ne sprečava da se volimo, ali kako ga rešiti?
Ti očigledno znaš nešto, a nećeš da podeliš sa nama. Ako kažeš da za svaki par postoji način, onda znači da postoji način i za nas. Treba li da te molim za pomoć?

Svaki brak se 90% bazira na sexu.Ako toga nema,nema zelje,strasti,itd. Bes onda taj brak.
Neću da dovodim u pitanje ovu statističku informaciju. Verovaću da je tako. samo želim da postavim pitanje, da li je dobro što se 90% brakova bazira na sexu? Da li je to dobra baza ili bi trebalo da bude malo drugačije? Da li je onda supriga besplatna ***** koja još i čisti, pegla, sprema ručak i gaji decu? Pa kad mu dosadi sex sa njom, on je jednostavno promeni.

Čekaj, ne sumnjam da ne znaš ono što tvrdiš, pa onda mene ili nas koji ne znamo nauči nečemu. A to neće moći bez detalja. Mada, ne bih da ti se mešam u način edukacije. Jesi ti jasna, samo malo potkrepi svoju tvrdnju. Ja nisam baš za sve pametan. U braku sam, imam 50 godina, imamo taj problem, to nas ne sprečava da se volimo, ali kako ga rešiti?
Ti očigledno znaš nešto, a nećeš da podeliš sa nama. Ako kažeš da za svaki par postoji način, onda znači da postoji način i za nas. Treba li da te molim za pomoć?

Ne znam kakav je tacno vas problem, a i nigde nisam rekla da mogu ja da ga resim
Samo sam navela da postoje nacini da se takve stvari prevazidju
Postoji i mozda i ta verovatnoca da su oboje impotentni i frigidni, da su fizicki nemocni ali priznaces da je to malo verovatno
A o svojoj intimi ne bih, hvala:bye:

@JauLJubavVerujem

Ma stani ti.
Ja sam lepo rekla da za svaki par postoje nacini...
Ovo si ti napisala.
Jedino ako pišeš nasumce i bez osnova. Onda u redu. Ali ja polazim od toga da stojiš iza onoga što si napisala.
Evo ga moj slučaj.
Moja supruga želi seks jednom u 2,5 meseci i to 15-20min.
Ja želim svaki drugi dan po dva sata.
Kakav ovde način postoji? Šta može ovde da se uradi?
Pozivam se na to da za svaki par postoje nacini.

Ne bih da se mesam u vasu intimu, ali sta mislis da nadjete kompromis, da mozda malo povratis romanticnu atmosferu medju vama, da probas da je osvajas kao kad ste se zabavljali, mozda ce onda biti zagrejanija?
Prvo ne vidim zasto je odredjeno - treba mi toliko i toliko sexa tad i tad, kao da ste neke masine, Boze me oprosti, a drugo sve i da je tako, onda medju vama ne vlada neka intima, jer bi sex trebalo da bude spontani cin kada oboje to zele.
Mozda da razgovaras sa svojom zenom sta voli, sta je uzbudjuje, da joj objasnis koliko ti je stalo da i ona uziva i podeli svoje fantazije i zelje sa tobom, da otkrijete razlog zbog cega je sex trenutno tako malo zanima.
Ako joj se budes priblizio ponovo kao da je jedina zena na svetu i osetila se pozeljnom, verujem da i rezultat nece izostati. Nijedna zena nije imuna na udvaranje, narocito ne muskarca koga voli.

Uzela sam pod pretpostavkom da se dvoje ljudi privlace, ne moraju da se nuzno i vole, ali je pozeljno
Diskutovati o nedostatku sexa kod osoba kod kojih nema uzajamne privlacnosti je besmisleno

Ne bih razmišljala o prekidu braka. Pokušali bismo da nađemo neko rešenje - recimo da onaj koji je seksualno funkcionalan ima ljubavnika,e/ljubavnicu,e. Pitanje je kako bi to funkcionisalo na duže staze, naravno. A da li bih mogla da živim bez seksa :lol: pa ako se radi o nestanku želje za seksom, onda mi ne bi nedostajao, verovatno...

Ne bih da se mesam u vasu intimu, ali sta mislis da nadjete kompromis, da mozda malo povratis romanticnu atmosferu medju vama, da probas da je osvajas kao kad ste se zabavljali, mozda ce onda biti zagrejanija?
Prvo ne vidim zasto je odredjeno - treba mi toliko i toliko sexa tad i tad, kao da ste neke masine, Boze me oprosti, a drugo sve i da je tako, onda medju vama ne vlada neka intima, jer bi sex trebalo da bude spontani cin kada oboje to zele.
Mozda da razgovaras sa svojom zenom sta voli, sta je uzbudjuje, da joj objasnis koliko ti je stalo da i ona uziva i podeli svoje fantazije i zelje sa tobom, da otkrijete razlog zbog cega je sex trenutno tako malo zanima.
Ako joj se budes priblizio ponovo kao da je jedina zena na svetu i osetila se pozeljnom, verujem da i rezultat nece izostati. Nijedna zena nije imuna na udvaranje, narocito ne muskarca koga voli.
Mi se volimo, grlimo, mazimo, držimo za ruke u krevetu. Ali hormoni nam ne rade isto ili šta god već. Jednostavno, supruga sve voli kod mene samo joj se na seks diže kosa na glavi. Ogromna je razlika u seksualnoj potrebi. I šta sad ja da radim a da brak opstane? Ili šta da ona radi?
Da mi seksualno udovolji - otpiši. Ne može da podnese u toj količini. Da je to 15min moglo bi svaki dan.

Ne bih razmišljala o prekidu braka. Pokušali bismo da nađemo neko rešenje - recimo da onaj koji je seksualno funkcionalan ima ljubavnika,e/ljubavnicu,e. Pitanje je kako bi to funkcionisalo na duže staze, naravno. A da li bih mogla da živim bez seksa :lol: pa ako se radi o nestanku želje za seksom, onda mi ne bi nedostajao, verovatno...
Pa to mi je supruga i rekla. Samo da joj ne pričam o tome i da ljubavnicu ne dovodim kući.
I super se slažemo.

Ebt, cela tema na dve strane da bi nam se pohvalio kako može da ebe svaki drugi dan u trajanju od dva sata i da bi dobio potvrdu od forumaša kako je njegov razlog za švalerisanje opravdan i štaviše, moralan.

Idi, bre, ovo je moglo u jednom postu ili još bolje bi bilo da si se na četu razvikao :lol:

Back