Opet šokantne vesti iz Amerike - mesecima zlostavljali mentalno bolesnu devojčicu !

Stavili 15-ogodisnju mentalno obolelu devojcicu u razred sa 13 delikvenata koji su je mesecima silovali i zlostavljali i to tokom nastave, a nadlezni u skoli nisu na to reagovali !

http://www.avaz.ba/globus/svijet/mentalno-bolesnu-djevojcicu-tokom-nastave-tjerali-na-oralni-seks

Luda zemlja ta Amerika...

Mene mnogo vise zabrinjava vest od danas ( ovde objavljena) da su srpski momci iz cista mira polupali automobile
i prebili dva policajca. Mislim, gde je razlika izmedju Srbije i USA kod tog strasnog nasilja kod mladih ljudi?

Mene mnogo vise zabrinjava vest od danas ( ovde objavljena) da su srpski momci iz cista mira polupali automobile
i prebili dva policajca. Mislim, gde je razlika izmedju Srbije i USA kod tog strasnog nasilja kod mladih ljudi?
Разлике има, јер у Србији то није масовна појава и ако се одупремо утицају болесног запада, што многи Срби настоје на све могуће начине, лако ћемо излечити тај проценат болесника у Србији.

Разлике има, јер у Србији то није масовна појава и ако се одупремо утицају болесног запада, што многи Срби настоје на све могуће начине, лако ћемо излечити тај проценат болесника у Србији.

Jaa svako jutro kad otvorim vesti vidim to kao masovnu pojavu u Srbiji. Statistike za USA neemam, rekoh da me zanima Srbija i njeni bolesni delikventi.

Back