opet rokanje u Americi...

САД има високу стопу криминалитета, упркос чињеници да њихово законодавство предвиђа смртну казну а да се пар милиона Американаца налази у затворима.Поред тога њихов систем има много више ресурса и људства за борбу против криминала.

Америка је слична Ирану по систему кажњавања.И једни и други подилазе жељама руље која хоће вешала,гасну комору , или нешто слично.

Шта је ту чудно? Па то је саставни део америчке свакодневице још из времена Била Хикока и Каламити Џејн.:cool:

Surov je život tamo ali su tehnološki napredniji od bilo koje države na planeti.
Kod njih se prave zgrade od preko 300, 400, metara..imaju na stotine hiljada kilometara autoputeva, veliki broj nobelovaca, država u kojoj je Tesla stvorio novi svet
Surovi jesu ali bolji nego ove ***** lopovske u Srbiji

Surov je život tamo ali su tehnološki napredniji od bilo koje države na planeti.
Kod njih se prave zgrade od preko 300, 400, metara..imaju na stotine hiljada kilometara autoputeva, veliki broj nobelovaca, država u kojoj je Tesla stvorio novi svet
Surovi jesu ali bolji nego ove ***** lopovske u Srbiji
Zivot i jeste surov u Americi, tako je postavljen od pocetka.

Medjutim kontrolisan na pravi nacin, prisiljava ljude da iznalaze sve efikasnija resenja.

Pa, na znam, cudno mi je sto im se sve to desava malte ne u proseku svakog drugog-treceg meseca, a u drugim delovima sveta skoro uopste, ili se to meni samo cini?

Можда су му родитељи забранили xbox или Doom3 па је исфрустрирани клинац пронашо вентил у реали поистовћујући је са виртуелним светом који је константно конзумирао. Све у свему учинак је шокантно мали собзирм на количину арсенала који је поседовао:lol:

Можда су му родитељи забранили xbox или Doom3 па је исфрустрирани клинац пронашо вентил у реали поистовћујући је са виртуелним светом који је константно конзумирао. Све у свему учинак је шокантно мали собзирм на количину арсенала који је поседовао:lol:

Da, moguce je.

Back