- Poruka
- 21.848
Ne znam ja sta ti je to...spremamo stan zajedno redovno, po potrebi..
upravo tako, kakve veze ima koje je godisnje doba. prekrivaci se peru i zimi, tepihe nemam, zavjese nemam, prashinu prebrishem i to je to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam ja sta ti je to...spremamo stan zajedno redovno, po potrebi..
E, i mene baš briga za veliko spremanje. Uhvatim stariju za ruku, malenog u kolica i - put pod noge. Šetnja, skakutanje sa ćerom po parkiću, ili igranje loptom u dvorištu... ili šta god. Nagnem se nad malenog u kolicima i kažem - pričaj mami, kako mi pričaš pile moje? A on usta od uva do uva, pa se trudi, otvara usta, vrti glavicom i na kraju ispadne nešto kao - agljljlj, grljrljrlj...Ili držim njega u naručju, dok malenoj vraćam šutnutu loptu, pa se namerno pomerim da mi da gol...
Zabole me za spremanje, imam mnooogooo lepša posla![]()
Mada, loženo je cele zime, valjalo bi izlupati tepihe, a to je posao mog muža, a i oprati prozore i zavese, što je moj posao. Kao i otići do sobe u drugom delu kuće i doneti prelećnu/letnju, a odneti jesenju/zimsku garderobu, što je zajednički posao.
Neka čekaju i prozori, i tepisi, ma i garderoba... šetnja sa klinčurdijom je na prvom mestu, na drugom igra sa njima kada nismo u šetnji, a sredjivanje je na.... tamo nekom... čeka red...![]()
sta radite sa ljupkim beskorisnim sitnicama koje prave guzvu, a niste kreativni
E ti si pravu stvar izabrala da radis -oni ce tako brzo porasti da je greota trositi vreme za glancanje kuce kad mozes da si sa njima .E, i mene baš briga za veliko spremanje. Uhvatim stariju za ruku, malenog u kolica i - put pod noge. Šetnja, skakutanje sa ćerom po parkiću, ili igranje loptom u dvorištu... ili šta god. Nagnem se nad malenog u kolicima i kažem - pričaj mami, kako mi pričaš pile moje? A on usta od uva do uva, pa se trudi, otvara usta, vrti glavicom i na kraju ispadne nešto kao - agljljlj, grljrljrlj...Ili držim njega u naručju, dok malenoj vraćam šutnutu loptu, pa se namerno pomerim da mi da gol...
Zabole me za spremanje, imam mnooogooo lepša posla![]()
Mada, loženo je cele zime, valjalo bi izlupati tepihe, a to je posao mog muža, a i oprati prozore i zavese, što je moj posao. Kao i otići do sobe u drugom delu kuće i doneti prelećnu/letnju, a odneti jesenju/zimsku garderobu, što je zajednički posao.
Neka čekaju i prozori, i tepisi, ma i garderoba... šetnja sa klinčurdijom je na prvom mestu, na drugom igra sa njima kada nismo u šetnji, a sredjivanje je na.... tamo nekom... čeka red...![]()