OPET prolecno veliko spremanje

Q q, kao da celo proleće samo čisti kuća. Ja sam pre neki dan izvršila jedno srednje veliko spremanje, možda ću danas ako me ne bude mrzelo srediti orman. U stvari, orman sređujem kad mi padne na pemt i to nema veze sa godišnjim dobima jer se tako lepo osećam kad bacam stvari koje više ne nosim :zaljubljena:

mi se selimo ovog proleca tako da...nema spremanja
sem toga kakvo bre prolecno spremanje,meni je niveau d'exigence isti tokom cele godine,bole me briga da l je prolece il zima
za ovo prolece sam odlucila da se vratim trcanju ,dosadile mi vezbe,i to je jedino sto ce da se desi ovog proleca od sezonskih radova

Hehehe, ja prozore oprala u prošlom talasu otopljenja, baš dan ili dva pre upravo minulog snega. ;)
Sad je mm na potezu - da izlupa tepihe. Nećemo ih još prati, treba to i da se osuši, jel, ali da ih izlupa, da izbaci prašinu iz potke. Ja ću ono prateće - ribanje podova ( čuj ribanje - brisko i neko sredstvo, ma za čas ) i onda sledi ono redovno održavanje.
E, to je prednost malog stana, prolećno spremanje za čas gotovo :ok:

He, he, da...ja zivim u jako malom prostoru, tako da nemam mnogo prozora da perem da perem, a sve ostalo ne spada u prolecno nego uobicajeno ciscenje.

Ali mana malog prostora je da se ceo vikend ubih provetravanjem, pranjem i susenjem nekih stvari koje cu da spakujem i sklonim, a odpakuju se druge jakne, obuca, itd...

..ocu ja mali stan.. :sad2:
..chichak, sauchestvujem u tvom bolu i psovanju.. :roll:

..deca menjaju mesta sankama i bajsevima u garazi, ja zavrshila sa ormanima, a mm sa podovima,
sutra prozori i zavese i tekuca prashina.. :neutral:

..kao osvezenje dana - jeeej, posle pola godine vesh se sushi na suncu, ne u sushilici.. :klap:

Da mogu da vratim vreme pa da ponovo budem mlada zena i dolazi vikend, nikada al bas nikada ga ne bih upropastila usisivacem, spremanjem, ribanjem. Ogradjujem se u slucaju da ne mogu da platim nekome da to uradi. Lepo bih nasla neku vrednicu, dogovorila cenu , pokazala joj sta je sve nespmreno i lepo sela na terasicu pa makar samo gledala pravo......Vreme bih posvetila deci, sebi , prijateljima, roditeljima , putovanjima. Zivot je veoma neprevidiva pojava i ocas prodje. Meni se dogadjalo da jedva stignem da operem kosu pred posao od kuhinje, cetke i krpe. I gde si bio nigde, sta si radio nista. Za dva dana ista pricha......:huh:

Da mogu da vratim vreme pa da ponovo budem mlada zena i dolazi vikend, nikada al bas nikada ga ne bih upropastila usisivacem, spremanjem, ribanjem. Ogradjujem se u slucaju da ne mogu da platim nekome da to uradi. Lepo bih nasla neku vrednicu, dogovorila cenu , pokazala joj sta je sve nespmreno i lepo sela na terasicu pa makar samo gledala pravo......Vreme bih posvetila deci, sebi , prijateljima, roditeljima , putovanjima. Zivot je veoma neprevidiva pojava i ocas prodje. Meni se dogadjalo da jedva stignem da operem kosu pred posao od kuhinje, cetke i krpe. I gde si bio nigde, sta si radio nista. Za dva dana ista pricha......:huh:

I ja se slažem sa tobom, iako nemam nikakvu pomoćnicu već sama sve održavam... ali malo je onih koji sebi mogu da priušte pomoć... :confused:

Back