Opet poznat policiji

E pa vidite ovako : Ciganinu koji je silovao i ubio malu Ivanu je država prvo oprostila stravično ubistvo starice . Onda mu je dodelila socijalnu pomoć . Mala Ivana je morala da prodaje polovne stvari da bi se prehranila . Za to vreme Cigani dobijaju besplatne stanove, plaća im se ako se školuju, a kad završe školu priroitetni su za dobijanje poslova .

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/49...-godina-ubio-staricu-i-potom-urinirao-po-njoj

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/499822/PROFIL-MONSTRUMA-Posle-zatvora-dobio-pomoc-drzave

Drugim rečima , cionistički eksponenti koji vladaju ovom državom namerno spremaju genocid nad srpskim narodom i pretvaranje Srbije u Ciganistan . Vi sad tražite milion drugih izgovora za ono što se desilo, ali istina je istina i ne može se sakriti ;)

Darko Kostić je ciganin a Ivana Podraščić srpkinja???
Zanimljivo.

to je osnovno vaspitanje..vaspitavan si do seste godine i sto si naucio i primio ,to je to...onda krece drustvo..ako su te roditelji i dalje pratili i kontrolisali..drustvo nije imalo negativan uticaj na tebe,ali ako nisu ,dzabe su krecili ,jer si podlegao uticaju drustva...gledaj malo u sirinu...ne svodi se ceo svet samo na tebe...ne znam za tvoje profesore,ali ja sam imala stosta nauciti i od svojih profesora,a ne samo predmete koji su mi predavali..a to se inace zove posvecenost svom poslu...sad se vodi kampanja da se zadrzai profesor istorije,bar da isprati generaciju do kraja skolske godine..veruj mi meni je ponkad istorija bila uzasno dosadna,ovisno koliko se profesor zadrzavao samo pricajuci i tupeci o svom predmetu...ali lepe ,pametne stvari u zivotu ,ako je imao da kaze,moze i te kako da privuce i odrzi koncentraciju svakog ucenika..to je ocigledno uspeo i ovaj profesor..kao sto vidis,on nije samo predavao,obrazovao ,vec i vaspitavao decu

- - - - - - - - - -

To je sustina,a ne izgovori...sustina je promena svesti,a time i zatiranje vlastitog naroda ,trenutno u toku

naucio sam i ja svasta od mojih profesora. profesorka sociologije mi je ostala u najboljem secanju ali i to je veliko ali, nijedan profesor mi nije bio potreban da me nauci kako da se "cuvam" na ulici. To su mi roditelji utuvili u glavu

Cesarice, bravo za tvoj potpis.
Upravo se to dogadja.
Jutros pre sedam pokusah da otkljucam vrata i nisam mogla.
Probudila sam stanodavca i on je razvaljivao vrata jedno sat vremena i pravio ogromnu buku.
Culo se do ulice.
Mislite da je neko od stanara iz zgrade izasao da vidi sta se dogadja?
Nije niko. Svako gleda svoja posla.

Konkretno u slucaju obe nesrecne Tijane sve lose sto je moglo je umesalo svoje prste.
I zato apelujem na sve da ako primete da se nesto lose desava u komsiluku, ako vidite da je nekom lose, pomozite... bar pozovite policiju.

Stalno ljudi pogresno tvrde da "skole vaspitavaju decu".

U skoli ucis fiziku, matematiku, strani jezik itd.

U skoli se NE vaspitavas.

Da, najjednostvanije je sve prebaciti na skolu, ucitelje, nastavnike, profesore.

Medjutim , skola nema veze sa resavanjem socijalnih problema, nazalost vidimo da se ni drzave to ne tice.

Kako je mmaher lepo primetio, a covek to zna bolje od svakoga od nas, u Srbiji na 50.000 stanovnika postoji jedan socijalni radnik, ako
je i toliko. Znaci da je ta osoba zaduzena i za gladne, bolesne, za napustenu decu. Pa gde to ima?

U skolama u Srbiji postoje psiholozi i to bas u svakoj skoli. Ja ne znam sta ti ljudi rade 8 sati dnevno.

Back