Opet poznat policiji

mogu da razumem blagost prema nekom ko nacini prvi prestup.eto desila se greska i moze se nesto uzeti kao olaksavajuca okolnost.

ali kad neko ponavlja zlocine i radi sta hoce , ne razmislja ni malo, za njega najstroza kazna .

drugi zlocin najstroza kazna a treci vec dozivotna i baci kljuc

on je odslužio kaznu za ubistvo i posle godinu dana je počinio silovanje i gomilu razbojništva i dobio celih 3,5 godine.
taj sudija je kriv za ovo sada ,da mu je rebnuo maksimalnu kaznu ne bi ga više videli do kraja života napolju,a ovako ...

Евролизогузи углавном немају довољно интелигенције да би разумели да се ромови не осуђују, или се осуђују само симолично по упутствима из Брисела.
Видим да су неки погођени квалификацијом.
Ебга тако је то.

- - - - - - - - - -

Nego, kad ce Skotska da se otcepi? Cula sam sledece nedelje, kazu samo sto nije.
Не знам.
Већ сам рекао вероватно после смрти гуштерке, али ебе те деменција ко и многе бабе.

Евролизогузи углавном немају довољно интелигенције да би разумели да се ромови не осуђују, или се осуђују само симолично по упутствима из Брисела.
Видим да су неки погођени квалификацијом.
Ебга тако је то.

- - - - - - - - - -

Не знам.
Већ сам рекао вероватно после смрти гуштерке, али ебе те деменција ко и многе бабе.

A mnogo ti krivo sto kod mene nemas prodju, deda? Ridaj i placi, kao za Skotsku, ispalci se, bolje nego da se vrtis oko mene kao gladno kuce oko gazdinih nogu.

Pa ugledala sam se na tebe posto me mnogo pratis, mora bitida sam ti privlacna.

'Ajde mi se lepo skini s vrata, ionako si obican stalker i ne diraj se prvi.
Параноична си, овде си се ти накачила мени на пост иначе те није ни било на теми.
Јер видиш како си опет направила будалу од себе... а то су ти и друге кориснице рекле на ПДФ Жене.
Шетај, добро је за циркулацију!
:cepanje:
:tambalamba:

Параноична си, овде си се ти накачила мени на пост иначе те није ни било на теми.
Јер видиш како си опет направила будалу од себе... а то су ти и друге кориснице рекле на ПДФ Жене.
Шетај, добро је за циркулацију!

Ovde da, a pre 2 minuta u 2 posta si se ti meni nakacio, i znas sta....glupost je prelazna, pazi s kim se druzis. :tajna:

To sto te negde neka budala smatra pametnim ne znaci da jesi.

Ovde da, a pre 2 minuta u 2 posta si se ti meni nakacio, i znas sta....glupost je prelazna, pazi s kim se druzis. :tajna:

To sto te negde neka budala smatra pametnim ne znaci da jesi.
Па одговори тамо где сам ти се као накачио, уместо што се глупираш овде... мсм јел треба увек да ти цртам?
Иначе шетња бабац, добро је за циркулацију.

Nači,kad pada kiša kad su poplave HAARP nas opet zaebava
Kad smo izneli vatromet za nezavisnu Škotsku Englez pokrao referendum
Kad gulanfer davne 1993.za ubistvo dobije 7 godina - to je po nalogu iz Brisela ...:lol:

cirkus

Па одговори тамо где сам ти се као накачио, уместо што се глупираш овде... мсм јел треба увек да ти цртам?
Иначе шетња бабац, добро је за циркулацију.

Pa neko je obrisao, i zato nisam mogla a htela sam. Ti se vidim setas za mnom zato sto ti je lekar tako preporucio u tim godinama. Vidi, nemam kost, nemam hleba, odbij i idi kod nekog drugog da mu se motas oko nogu.

A te koje su ti tako rekle u namjamju ruku su glupe negde otprilike kao ti, mada tebe tesko moze da neko pretekne.

Poslednja izmena:

Back