Opet novi slicni covid virusi u BG....

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.572
Pre 3 nedelje mi se komsija ohladio , a drugi prehladio....I to je trajalo kao i klasika covid, naglaseno bubrezi , jetra, pluca 2 nedelje...

Sad obet pre neki dan , kaslju ljudi u prevozu, ja osetim da me grebucka grlo i pluca , jedan dan , kad sam malo vise u prevozu posle duzeg vremena...

Posto imam ustaljene periodicne cikluse ponasanja, to mi je lako da utvrdim odstupanje od normalne scene u gradu...

Nije strasno , ali eto , malo po malo i nesto ode na pluca, drugo na srce , nesto na bubrege..i ode komsija

Откако је техника узнапредовала, зна се да сваке године / сезоне стигне друга сорта грипа. Неки људи се и вакцинишу, најчешће пензионери. Видим да то никоме не смета.
А некима је сметало када улети вирус који се много више шири, па је потребно вакцинисати све по списку.

Толико вируса постоји, само не стигну сви на телевизију. Али није тешко о томе сазнати. Само треба питати родитеље деце у школском узрасту. А и ти родитељи, ако раде по фирмама са већим бројем запослених.

Може се бити необавештен само ако је неко лењ или жмури.

Откако је техника узнапредовала, зна се да сваке године / сезоне стигне друга сорта грипа. Неки људи се и вакцинишу, најчешће пензионери. Видим да то никоме не смета.
А некима је сметало када улети вирус који се много више шири, па је потребно вакцинисати све по списку.

Толико вируса постоји, само не стигну сви на телевизију. Али није тешко о томе сазнати. Само треба питати родитеље деце у школском узрасту. А и ти родитељи, ако раде по фирмама са већим бројем запослених.

Tako je, pojavljuje se nove varijante gripe iliti influence nekad je ta varijanta slaba a nekad jača.

Ima adenovirusa,rotavirusa itd.

Pre 3 nedelje mi se komsija ohladio , a drugi prehladio....I to je trajalo kao i klasika covid, naglaseno bubrezi , jetra, pluca 2 nedelje...

Sad obet pre neki dan , kaslju ljudi u prevozu, ja osetim da me grebucka grlo i pluca , jedan dan , kad sam malo vise u prevozu posle duzeg vremena...

Posto imam ustaljene periodicne cikluse ponasanja, to mi je lako da utvrdim odstupanje od normalne scene u gradu...

Nije strasno , ali eto , malo po malo i nesto ode na pluca, drugo na srce , nesto na bubrege..i ode komsija
Na žalost tako je.

Ako je Kovid napravljen inzinjerski , to treba stvarno otkriti bez obzira koja je sve vlada umesana i pobiti bez olaksavajucih okolnosti..

Pazite koliko tu posledica ima koje ljudi obicni tupavi ne mogu da sagledaju..

Prvo sakrivanje kovid virusa u budzacima kao hepres virus...genijalno za long term udaranje virusa i neizlecivost..

Zatim mozda deo , mozda evolucija toga, udar na nervni sistem...

Poremecaj koji se odrazava i na socijalno ponasanje svih ljudi , a u doba neselekcije po bilo kom kriterijumu bioloskom, to je katastrofalno unet genom i bez RNK mRNK deformacija tj genskih mutacija koje su kasnije unete...
Imamo ogromnu promenu ljudskog genoma a nemamo evolutivnu selekciju kod ljudi...takva stvar je uzasno opasna...

Cak stavise imamo totalno nakaradnu socijalnu selekciju , tj bukvalno nam najkvalitetniji zdravstveni primerci postaju neadekvatni za selekciju , vec bas naprotiv, oni najosteceniji , adhd, hiperaktivni zivci , kriminalci i slicne ljudske zivuljke postaju u brzim vremenima prednost za ostavljanje potomaka..

Drustvena scena nam se menja, ka elitizmu , i to civilizacionom elitizmu , sto je takodje ubitacno...samo sto je socioloska patologija, ali utice i na biolosku...

Nakaradni sistemi sve vise nalaze nacin kako da se poveca njihova prednost u odnosu na biolosku ili umnu sposobnost ostalih...

Uzmimo jednu malo primecenu osobinu kod kovida....gubljenje i slabljenje sposobnosti mirisa...Miris sluzi da se probere i kontrolise ispravnost unete hrane...
To ko je imao kovid zna da je u tim danima intezivnog ostecenja nervnog sistema i cula mirisa bio nemocan da proceni da li je neka hrana ispravna....
Kasnije se malo vratilo culo mirisa, a iskreno niko nije pomenuo da je bilo ugrozeno kod mnogih samo culo mirisa a ne i arome, deo mirisa koji se dobija preko tecne faze ukusa...ukusni miris...Ali svejedno nek je bio unisten samo miris a ne i ukusni miris, tj aroma, opet je to alat za utvrdjivanje kvaliteta hrane, na daleko..

Gubljenjem i slabljenjem takve sposobnosti , ionako oslabljena moc kontrole industrijske hrane jos vise opada...
A kad jedno bice pocne da gubi sposobnost razlikovanja kvaliteta hrane koju unosi , to nikako nije dobro....

Pomodarstvo raznih eco marki i brendova je na neki nacin hipohondarski trend...

Imamo ogroman prodor prakticnih mogucnosti nauke u alate za proucavanje...a opet nemamo povecane mogucnosti proucavanja....
To se odrzava na malom nivou preko cene kostanja tih alata , npr postoji jedan fotonski rengen, uredjaj kojim mozemo da gledamo zivu jedinku sta radi i kako joj se menjaju oblik i funkcionalnost svakog dela organizma dok je ziv i u funkciji...
A unapredjenje tog uredjaja traje godinu dana, 10 meseci...

Sigurno ne zato sto je toliko skupo nego zato sto nije vazno dati novac za takvu stvar...
Tu dolazimo do toga da je drzava preuzela birokratijom i zakonima ulogu glavnog finansijera i kontrolora tokova novca , osim za bahacenje, a istovremeno se izmakla pod izgovorom da ne zeli da kontrolise bogatstvo i inicijativu bogatih gde trose novac...
Pa jel ovo ili ono?
E to dvolicno dolazi do izrazaja kad se ustvari formiraju lazna istrazivanja koja nemaju ni tacan rezultat ni svrhu , radi odrzanja zivotnog stila diplomasha i instituta, dok se ne resavaju neki konkretni projekti...

Naravno znamo zasto je to tako , korupcija, bar mi u Srbiji mozemo sve da vidimo jasnije, mala zemlja, pa se svaka velika odstupanja bolje vide...
Narocito zato sto smo imali u skorijoj istoriji pristup namenskog trosenja i namenske zloupotrebe , a sada imamo opsti stil nenamenske korupcije i nenamenskog opravdanja trosenja..

Ako nista kovid je pokazao koliko mozemo u panici da trosimo mnogo puta vise a da ne radimo ono sto je stvarno korisno nego pitamo one koji su placeni da razmisljaju , a ne one koji mogu i umeju da razmisljaju...

Sve više i više ima mladih sa visokim pritiskom,hipertenzijom........
Evo neceg drugog...
Zbog kovida koji moze da izazove i promene u dimeru, tj gustini krvi , mogu se javiti sekundarne promene kao sto su povecan broj disekcija aorte...i to je u eksploziji , pa opet se preventiva utvrdjivanja disekcije aorte u Srbiji npr svodi na pranje para i jednom godisnje par dana voznje nekog autobusa gde se odradi 40 ljudi a prijavi se 600 samo za jedan grad gde dolaze...

Tako se cela Srbija prevenira za 7 dana rada jednog kardiologa mislim radiologa a mozda je i kardio vaskularac i oni znaju da citaju ultrazvuk ...a ovde se radi jednostavan pregled ultrazvukom...koliko sam ja upucen a trebalo bi da jesam..

Dakle samo ta veza kovid disekcija aorte je poprilicno opasna...
Da ne govorim o tome da ce vam reci , ej sad si operisan od disekcije aorte idi radi , a ne mozes ti vise da dizes teske stvari , da budes fizicki opterecen , do pre neku godinu su svi operisani i zivi od disekcije aorte dobijali i penziju jer zivotni vek od tih 10 godina koliko je dobio produzetka moze samo da se smanji ako ga jos nateras da fizicki ili kobajagi nefizicki radi poslove koji kao nisu bas fizicki a jesu...u nekoj meri uvek jesu..

Pa pojava plucne hipertenzije koja je bila i pre kovida samo ne u tolikom obimu...

Masa novih propratnih bolesti...

Evo neceg drugog...
Zbog kovida koji moze da izazove i promene u dimeru, tj gustini krvi , mogu se javiti sekundarne promene kao sto su povecan broj disekcija aorte...i to je u eksploziji , pa opet se preventiva utvrdjivanja disekcije aorte u Srbiji npr svodi na pranje para i jednom godisnje par dana voznje nekog autobusa gde se odradi 40 ljudi a prijavi se 600 samo za jedan grad gde dolaze...

Tako se cela Srbija prevenira za 7 dana rada jednog kardiologa mislim radiologa a mozda je i kardio vaskularac i oni znaju da citaju ultrazvuk ...a ovde se radi jednostavan pregled ultrazvukom...koliko sam ja upucen a trebalo bi da jesam..

Dakle samo ta veza kovid disekcija aorte je poprilicno opasna...
Da ne govorim o tome da ce vam reci , ej sad si operisan od disekcije aorte idi radi , a ne mozes ti vise da dizes teske stvari , da budes fizicki opterecen , do pre neku godinu su svi operisani i zivi od disekcije aorte dobijali i penziju jer zivotni vek od tih 10 godina koliko je dobio produzetka moze samo da se smanji ako ga jos nateras da fizicki ili kobajagi nefizicki radi poslove koji kao nisu bas fizicki a jesu...u nekoj meri uvek jesu..

Pa pojava plucne hipertenzije koja je bila i pre kovida samo ne u tolikom obimu...

Masa novih propratnih bolesti...
Na žalost.

1718020665206.png

Nemoguce, Aleks Dzouns i ekipa tvrde da virusi ne postoje.

Sve je to zavera Rotsilda i Iluminata.
па који је онда разлог што сте стали са ваксањем?
није могуће да ви вјерујете у те теорије мјесто да сте заштићени и суперздрави захваљујући чудотворном "напитку"

па који је онда разлог што сте стали са ваксањем?
није могуће да ви вјерујете у те теорије мјесто да сте заштићени и суперздрави захваљујући чудотворном "напитку"
Ljudi razvili imunitete, nisu dovoljno razlicite mutacije da treba neka masovna vakcinacija opet, ocigledno.

Ili je to zato sto su...vakcine toksicne... :think:

Jedno od ta dva, koja zvuci pomahnitalije, e to je.

Ljudi razvili imunitete, nisu dovoljno razlicite mutacije da treba neka masovna vakcinacija opet, ocigledno.

Ili je to zato sto su...vakcine toksicne... :think:

Jedno od ta dva, koja zvuci pomahnitalije, e to je.
најпомахниталије звучи да су ваксери око мене наебали
нон стоп неке инфекције и проблеми

чији је имуни систем бољи о томе не морамо :think:

Back