Opet Novi Sad

Tenkre

Buduća legenda
Poruka
25.345
Još jedna pucnjava na Novom naselju

Na uglu Ulice Bate Brkića i Bulevara Jovana Dučuća večeras oko 23 časa dogodila se pucnjava, saznaje 021.

nn_pucnjava1.jpg

Prema nezvaničnim informacijama, jedna osoba je povređena.

Stanari obližnjih zgrada navode da su sa ulice čuli buku, a potom i bar dva pucnja. Neki navode da su videli kako nepoznati mladići jednog momka unose u automobil i odvoze.

nn_pucnjava2.jpg

Policija je blokirala ovaj deo Novog naselja i u toku je uviđaj. Policija trenutno pretražuje okolinu u potrazi za čaurom od metka. Više informacija se očekuje posle saopštenja policije.

Podsetimo ovo je druga pucnjava večeras u Novom Sadu, a treći ozbiljniji incident na Novom naselju u poslednjih nekoliko nedelja.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Jos-jedna-pucnjava-na-Novom-naselju.html

Pucnjava na Bulevaru kralja Petra

Na Bulevaru kralja Petra 23 večeras je oko 19 časova došlo do pucnjave u kojoj nije bilo povređenih.

Bulevar_kralja_Petra.jpg

Trojica mladića napala su R.P. (29) iz Novog Sada, a nakon svađe došlo je i do tuče. Nakon fizičkog obračuna, jedan od mladića je izvadio pištolj, najverovatnije gasni, koji je opalio, ali niko nije povređen. Portparolka Policijske uprave Novi Sad Mileva Tomić rekla je da su momku koji je napadnut u pomoć pritekla dva mladića.

Sumnja se da je tuči prethodila svađa zbog saobraćajnog incidenta.

Trojica napadača su i dalje u bekstvu.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Pucnjava-na-Bulevaru-kralja-Petra.html

Mislim da je problem u NS-u nastao kao posledica veze narkotika sa kosova i pokrajinskih,lokalnih-a možda i državnih vlasti.Dok šiptarski narko bosovi kupuju cementare po Vojvodini,njihova roba stiže u grad u enormnim količinama.Čak više nema dovoljno ni lokalnih dilera nego se uvoze.Pre neko veče je ispred moje zgrade uhapšeno par dilera i zanimljivo je da ni jedan nije iz NS-a.Tri šiptara iz južnog dela kosovske Mitrovice,neki mujaga iz Novog Pazara i 2 Srbina (ili Crnogorca) iz Vrbasa...Znam lika koji ih je privodio,pa mi odatle podaci o "osumnjičenima"

Mislim da je problem u NS-u nastao kao posledica veze narkotika sa kosova i pokrajinskih,lokalnih-a možda i državnih vlasti.Dok šiptarski narko bosovi kupuju cementare po Vojvodini,njihova roba stiže u grad u enormnim količinama.Čak više nema dovoljno ni lokalnih dilera nego se uvoze.Pre neko veče je ispred moje zgrade uhapšeno par dilera i zanimljivo je da ni jedan nije iz NS-a.Tri šiptara iz južnog dela kosovske Mitrovice,neki mujaga iz Novog Pazara i 2 Srbina (ili Crnogorca) iz Vrbasa...Znam lika koji ih je privodio,pa mi odatle podaci o "osumnjičenima"

Dodjoska bagra nam je unistila grad.

Back