Opet nista od ukidanja viza

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da se razumemo, Bugarska i Rumunija su imale bezvizni rezim kao nagradu zbog politickog stava tokom napada na SRJ.

Zemljama EU ne trebaju milioni prosjaka koji ce da se razbeze okolo kao termiti, kratko i jasno. I za Rumune su se gadno zeznuli, a za nas (i za sve Siptare koji bi sa nasim pasosima putovali) nema sanse da se zeznu.

Prema tome, bezvizni rezim kad vecina ne bude zelela da zbrise iz zemlje.

Znate kako banke daju kredite onima koji vec imaju pare, a ne onima koji nemaju nista i kojima zajam treba jos mnogo, mnogo vise? E, tako nekako.

Тако. Али неки неће да схвате.
Браво.

Da se razumemo, Bugarska i Rumunija su imale bezvizni rezim kao nagradu zbog politickog stava tokom napada na SRJ.

Zemljama EU ne trebaju milioni prosjaka koji ce da se razbeze okolo kao termiti, kratko i jasno. I za Rumune su se gadno zeznuli, a za nas (i za sve Siptare koji bi sa nasim pasosima putovali) nema sanse da se zeznu.

Znate kako banke daju kredite onima koji vec imaju pare, a ne onima koji nemaju nista i kojima zajam treba jos mnogo, mnogo vise? E, tako nekako.

Шта додати на ово...ништа...све си рекао.:)

А, да...једно питањце...зар стварно има неко ко још увек верује у ту бајку о укидању виза у блиској будућности, ма шта да се деси и ма која опција да победи на изборима ???:shock:

Мени то напросто не би било нормално...под условом да се ради о психички здравим особама...:confused:

ybg... al' su biometrijski prosjaci :)

Da se razumemo, Bugarska i Rumunija su imale bezvizni rezim kao nagradu zbog politickog stava tokom napada na SRJ.Zemljama EU ne trebaju milioni prosjaka koji ce da se razbeze okolo kao termiti, kratko i jasno. I za Rumune su se gadno zeznuli, a za nas (i za sve Siptare koji bi sa nasim pasosima putovali) nema sanse da se zeznu.

netocno...
ove dvije zemlje nisu nikada, a ni danas kao clanice EU nisu imale bezvizni rezim...i danas je njihovim gradanima slobodno putovanje po EU ograniceno kao i mogucnosti zaposlajvanja

Putovanje nije isto sto i mogucnost zaposljavanja.

Bugari i Rumuni jesu imali bezvizni rezim godinama pre ulaska u EU.

Nisi u pravu.

koliko sam te dosada razumijela pratis npr. njemacku stampu...
jedan od najvecih skandala njem. vanjske politike bio je prije cini mi se 3 god. kada je izaslo na vidjelo da su Rumunima(ukrajincima i rusima) davane vize izuzetno lako, cime je mnogo rumunjskih cigana uslo u njemacku...smjenjeni su ambasadori i promijenili su zakon o vizama za te zemlje...a da dobiju posao, potrebna im je viza...sad dali je to svaka EU zemlja nesto regulirala posebno i dodatno doista neznam

netocno...
ove dvije zemlje nisu nikada, a ni danas kao clanice EU nisu imale bezvizni rezim...i danas je njihovim gradanima slobodno putovanje po EU ograniceno kao i mogucnosti zaposlajvanja

Točno je, točno, a i tačno.

Silom prilika pre nekoliko godina sam se bavio švercom pa sam na granici provodio više vremena nego kod kuće, i gledao sam reke Bugara kako 'ladno prelaze u Mađarsku bez viza. Nemoj da neko misli da su ostajali u Mađarskoj. Naravno da su išli dalje na zapad.

Točno je, točno, a i tačno.

Silom prilika pre nekoliko godina sam se bavio švercom pa sam na granici provodio više vremena nego kod kuće, i gledao sam reke Bugara kako 'ladno prelaze u Mađarsku bez viza. Nemoj da neko misli da su ostajali u Mađarskoj. Naravno da su išli dalje na zapad.

moguce...na to uopce nisam mislila...pa onda bi, analogno tome, kad RH ude u EU , za dvije godine, Srbi (znam da ce im do tada biti ukinute, samo teretski) kad udu u RH mogu dalje u EU...
super...

netocno...

Gresis, imaju potpunu slobodu kretanja i delimicnu slobodu zaposljavanja a uskoro ce im biti ukinute i vize za Ameriku jer ce biti donesena uredba po kojoj ce svi gradjani EU imati bezvizni rezim za USA.

Ma jok, nego razmišljamo kako da prodamo sunarodnike na Kosovu, da bi mogli slobodno da se šetamo Evropom, jbeš spaljene srpske kuće i ubijene Srbe na Kosovu, kao i one koje trenutno tlače, najvažnije je biti samoživi skot, koji misli samo na sebe. ;)

Verujem da znaš koliko ima Srba na Kosovu?
Verujem da znaš koliko se raseljenih nikada nije prijavilo da su raseljeni?
Verujem da znaš koliko se svi iz tvoje stranke otimaju da žive dole?
Verujem da znaš koliko je njih branilo popa na srpsko-crnogorskoj granici a koliko otišlo da brani Kosovo?
Kad ti umre neki ukućanin onda treba da umre i ostala porodica?

Nepravda je učinjena - ali se njom mešetari zbog izbora.
Koliko su nam Amerikanci odmogli toliko nam Rusi nisu pomogli.
Mi smo samo igračka za njihova prepucavanja.

I kakve veze ovo ima sa biometrijskom karticom?
Da li se u njoj upisuje kolike je inteligencije vlasnik i kakvih je opredeljenja?
Možda to brine pojedine?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back