opet nesto o privatnim porukama

Copy_Cat

Aktivan član
Poruka
1.639
dobro vece dobri ljudi.
zanima me da li odgovarate na svaku pp? naravno, ako je fina. npr. neko vam posalje poruku u kojoj izrazi neke simpatije prema vama, ali vi niste zainteresovani za neko druzenje i upoznavanje.
konkretno me zanima da li takve poruke ignorisete, ili ipak odgovorite nesto tipa....hvala na poruci ali nisam zainteresovan/a......

Kad_LupimLupim:
To vi ribe imate tih problema, jock ja. Ja mogu da nabrojim na prste jedne ruke ljude koji su me cimali na priv :P

Btw... PU! Prvi :)

ne bih to nazvala problemom, stvar je u tome sto sa nekim recimo, jednostavno nemam bas volju da komuniciram, a on je npr, ipak poslao finu i kulturnu poruku. znaci, da li da se pravim luda ili da isto tako kulturno odgovorim - no, thanks....ne mislim na one idiotske poruke, njih svakako svi ignorisemo.......

@CC
Tja... sta znam, uvek ima nachina da na finjaka ugushish komunikaciju, a da ne moras u startu odsecno da kazes ne. Mislim generalno ovako, nebitno dal' je to preko neta ili uzivo... ja sam se s tim ispraxirao maximalno, svaku budalu cu da smorim u najvise pet minuta, cak i za one koji traze cutljivog sagovornika, samo da bi ti beskrajno prepricavali prazne price ima leka (:

Copy_Cat:
e bas to, ako ignorisem poruku nekako se glupo osecam posle kad se sretnemo negde na forumu.... nemam pojma, imam neki glupi osecaj,,,,....
Sto?

Ih, kakve sam samo proruke dobijao... od udvaranja, otvorenog poziva na sex, pretnji (ih, te su mi najsladje 8) ) do reklama i pohvala avatara i sl...

Npr juce mi je jedna forumasica pretila... :-D

A ja miroljubiv... :grin:

Borg_Queen:
ipak nisam popila korpu, sad smo se opet chuli i reko mi je da je oduvek znao da smo srodne dushe, tako da nishta nishta...
Uuuuu bre Spock, pa ja uopšte nisam u toq!! Ništa me ne obaveštavaš, a ja se polonih onda da ti pomognem! :D
A šta bi s onim strancem???? :shock:

Nego da odgovorim na temu...
Bilo i dobrih i loših startova... svako je dobio odgovor po zasluzi. ;)

teddy.gif

Back