Opet nas muči naša voljena EU

Kome se isplati da gradi gasovod kroz one planincine? Pazi taj potez Kosovo-Crna Gora-Bosna-Hrvatska.

Radi se, znaci, o tome da MORA da se zida kroz planine a ne kroz Srbiju. A zasto mora? Da nas nisu nasi prijatelji i strateski partneri procenili kao rizican faktor?

Ja to stvarno ne razumem. Srbija je demokratska zemlja posvecena evrointegracijama.
Pa kako nisu, mislim rizičan faktor ? :hahaha:

Znaš kakvi su Srbi, malo-malo pa će neko da ide po cevima i da buši šrafcigerom .... :rotf:

Ali ne brinem se ja dok je Švaba. Oni su racionalni pa neće dozvoliti ove gluposti što forsira veći deo EU - (patološki strah od Rusije ...)

eto to pokazuje da EU gleda na srbiju ko na neprijateljsku teritoriju

Pa pristup "nashih" politicara toj EU je pogresan. Jednostavno treba da pozovu nekog ko trenutno predsedava tom EU i da mu se kaze da naz zabole ona stvar za njih i da nas njihova uslovljavanja o tome sta mi treba da uradimo da bi nam oni dali j-ebene vize i ostale stvari ne zanimaju.Ako zele da nam daju vize bez uslovljavanja ok ako nece cao.

Priština -- Nepoznata eksplozivna naprava eksplodirala je oko 17:30 časova ispred Međunarodne civile kancelarije u Prištini, potvrdio je portaprol KPS-a Veton Eljšani.

On je rekao da u eksploziji nije bilo povređenih, ali da su na kancelarijama popucali prozori. "Policija je na licu mesta. Za sada nemamo precizna saznanja o motivima, niti uhapšene. Policija radi na ovom slučaju", rekao je Eljšani.

ovdasnji eurobljani su hardcore mazohisti - sto ih europa vise muci, to oni vise uzivaju :thumbdown:

jer eu-ropski bic nema alternativu!

mazos-06-300x199.jpg

Back