Opet napad psa - staford ujeo dvogodišnju devojčicu u centru Beograda!

Verovali vi meni ili ne, ali danas gazde pasa nesvesno dresiraju ili cine pse ludim.
Skoro sam naleteo na psa koji misli da se igra ako izbaci ocnjake i puzeci dodje i capi te za nogu.Tako ga naucio gazda.Iskreno i gazda izgleda polulud, ali to pripisujem vremenu teskom i nepostojanju javne slike sta je normalno...

Pas na ulici me napada zato sto sam stavio naocare za sunce.
Bas je opasno hteo da me ujede, ali nije smeo sam da pridje.

Psi koji cuvaju ulicu.Psi koji cuvaju ulaz u samoposlugu.
Klinke koje tegle neke grdosije od 100kg, ja nisam siguran da bi ja mogao sigurno da ih drzim ako rese da ne slusaju.
Vecina bez korpe, nesto se i ne secam kad sam poslednji put video korpu.
A taman sam se ponadao da su oni parkovi za pse pametno resenje.

Verovali vi meni ili ne, ali danas gazde pasa nesvesno dresiraju ili cine pse ludim.
Skoro sam naleteo na psa koji misli da se igra ako izbaci ocnjake i puzeci dodje i capi te za nogu.Tako ga naucio gazda.Iskreno i gazda izgleda polulud, ali to pripisujem vremenu teskom i nepostojanju javne slike sta je normalno...

Pas na ulici me napada zato sto sam stavio naocare za sunce.
Bas je opasno hteo da me ujede, ali nije smeo sam da pridje.

Psi koji cuvaju ulicu.Psi koji cuvaju ulaz u samoposlugu.
Klinke koje tegle neke grdosije od 100kg, ja nisam siguran da bi ja mogao sigurno da ih drzim ako rese da ne slusaju.
Vecina bez korpe, nesto se i ne secam kad sam poslednji put video korpu.
A taman sam se ponadao da su oni parkovi za pse pametno resenje.

Iduci put kad ti dodje puzeci udaris ga low kickom u glavu...

:hahaha1:

Pa ona ce naravno lepo da dobije novcanu kaznu.
I da plati sve troskove i ostetu ranjenog.

Da ja tebi stavim otrovnu skorpiju ili 3,4 na krevet.Ako te ujedu, placam serum , moze i malo preko, a da znas kad skorpija ujede, naduje se vise nego teniska lopta i to ako si imun na otrov.
Znaci nema sta da brines , placeno lecenje, ali sam siguran da godinu dana neces mirno spavati u krevetu, svako sasoljenje u krevetu i ti ces skakati na dva metra.

Da ja tebi stavim otrovnu skorpiju ili 3,4 na krevet.Ako te ujedu, placam serum , moze i malo preko, a da znas kad skorpija ujede, naduje se vise nego teniska lopta i to ako si imun na otrov.
Znaci nema sta da brines , placeno lecenje, ali sam siguran da godinu dana neces mirno spavati u krevetu, svako sasoljenje u krevetu i ti ces skakati na dva metra.

Skorpioni i Dzukele nisu isto. Skorpioni mi se gade pa obavezno bezim. :D

Pravilo ujedenog coveka, je da taj pas vise nije za upotrebu jer je osetio krv...dakle metak u celo, moze i otrov u hranu...Gazda ima prednost da bude human, ako ne moze, onda okruzenje, dakle osteceni.

Ово је постулирано на селу. Чим пас крене вијати живину, ситне домаће животиње или децу, следи секира или жица.

"oborio ju je i napao po glavi." Ko se danas sve bavi novinarstvom. :hahaha:
Zanimljivo je, jutros na teveju javili da je pas kandžom ogrebao devojčicu, ovde piše da je ugrizao, kome verovati?
Nego, hoće li neko da kazni roditelje koji su odveli dete da piški/kaki ispred zgrade?
A ove koji vode psa bez korpe ispred zgrade ošišati od kazne, pa nek' sledeći put razmisle šta i kako rade.

Koliko vas uopste ima psa ovde,kad pisete ovoliko gluposti.Odgovornost snosi samo i samo vlasnik, i niko vise.
Ko se susretao sa stafordom zna kakva je rasa u pitanju,svaki pas je jedinka za sebe,tako da pogresan odgoj ne samo ovog,bilo kog psa moze dovesti do ovako necega.

А пас, колико год да уједа, нема везе са целом причом?

"oborio ju je i napao po glavi." Ko se danas sve bavi novinarstvom. :hahaha:
Zanimljivo je, jutros na teveju javili da je pas kandžom ogrebao devojčicu, ovde piše da je ugrizao, kome verovati?
Nego, hoće li neko da kazni roditelje koji su odveli dete da piški/kaki ispred zgrade?
A ove koji vode psa bez korpe ispred zgrade ošišati od kazne, pa nek' sledeći put razmisle šta i kako rade.

apsolutno. ali lupiti im kaznu i jos tuziti ih.
sa druge strane, ja ne kapiram i dalje roditelja kretena koji pusti da mu dete piski/kaki u parku :dash:

А ако је детету било хитно?

postoji kafic, restoran. mene sa decom nikad niko nije odbio i rekao da deca ne mogu u wc. a meni je krajnje odvratno da ljudi oko mene gledaju kako mi dete kaki/piski, da gledaju guzu, polni organ. valjda se zna za sta wc sluzi, ili treba da ih ucimo ako je hitno da piske gde stignu.

- - - - - - - - - -

И где пси пишају и кењају кад им је хитно?

poredis zivotinju i coveka? hm :think:

Back