Опет напад на Србе - Задар

Poruka
22.419
ЈОВАНОВИЋ: НИСАМ УДАРИО ДЈЕЧАКА

Православни свештеник у Задру Петар Јовановић изјавио је за Срну да никада није ударио 13-годишњака, за шта га сумњичи задарска полиција, и најавио да ће тужити дјечаковог оца Славена Јавора.

Протојереј Јовановић каже да већ годинама има проблема са породицом Јавор која живи у стану изнад свештеникове породице у кући која је власништво Српске православне цркве у Задру и истиче да никада није ударио малољетника, нити му нанио тјелесне повреде, како то тврди породица.

Он наглашава да проблем предстваља бука коју праве дјеца на спрату изнад, а с обзиром да их само дијели дрвени под, због те буке његова породица никада нема мира у стану. Тако је било и тога дана, када се вратио из цркве и телефоном замолио да дјеца престану да лупају.

- Тај мали се јавио и спустио ми слушалицу, али су послије десетак минута сишли и стали пред моја врата. Супруга је отворила, а када сам ја мало гласније викнуо "срам вас било", побјегли су низ степенице, испричао је Јовановић, свештеник у цркви Светог Илије у Задру.

Он је рекао да су Јавори потом отишли у полицију и

13-годишњак је пријавио да га је свештеник ударао по глави. Онда га је отац одвео у Хитну помоћ гдје је љекар "установио да има лакше нагњечење".

"Нисам ни на три метра био близу њега. Његови родитељи су у полицији изјавили да сам ја дјечака ударао шакама по глави, иако га нисам ни дирнуо", прича свештеник Јовановић и изражава изненађење због тога како му је медијским написима већ пресуђено, иако ништа није урадио.

Према његовим ријечима, полицију је десет пута обавјештавао да га ова породица узнемирава и никада ништа нису предузели.

"Шта год се овдје уради Србину, буде да је ријеч о малољетницима или душевним болесницима.

Тако се рјешава случај са Србима", каже Јовановић.

http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=39405

ЈОВАНОВИЋ: НИСАМ УДАРИО ДЈЕЧАКА

http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=39405

Говорио сам и говорим по 100 х - НЕ ВРЕДИ!!! Што се 'рвата тиче - ТРЕБА ПОКРЕНУТИ СУДСКЕ ПОСТУПКЕ И НАПЛАТИТИ ШТО СЕ НАПЛАТИТИ МОЖЕ, ТУЖИТИ ИХ ЗА ЗЛОЧИНЕ ГЕНОЦИДА И ДОТЕРАТИ ДО КРАЈА- И НИКАД, АЛИ НИКАД АПСОЛУТНО НЕ ИЋИ НА ТУ СТРАНУ... једноставно према том олошу треба подићи КИНЕСКИ ЗИД...... и тачка!!!

За узврат СВЕ ШТО ЈЕ 'РВАЦКО У ОВОЈ ЗЕМЉИ (а нарочито фирме)) ТРЕБА ГОВЊИВИМ МОТКАМА НАЈУРИТИ У "ЛИЈЕПУ ЊИХОВУ" ------ И МИРНА БАЧКА........:cool:

Говорио сам и говорим по 100 х - НЕ ВРЕДИ!!! Што се 'рвата тиче - ТРЕБА ПОКРЕНУТИ СУДСКЕ ПОСТУПКЕ И НАПЛАТИТИ ШТО СЕ НАПЛАТИТИ МОЖЕ, ТУЖИТИ ИХ ЗА ЗЛОЧИНЕ ГЕНОЦИДА И ДОТЕРАТИ ДО КРАЈА- И НИКАД, АЛИ НИКАД АПСОЛУТНО НЕ ИЋИ НА ТУ СТРАНУ... једноставно према том олошу треба подићи КИНЕСКИ ЗИД...... и тачка!!!

За узврат СВЕ ШТО ЈЕ 'РВАЦКО У ОВОЈ ЗЕМЉИ (а нарочито фирме)) ТРЕБА ГОВЊИВИМ МОТКАМА НАЈУРИТИ У "ЛИЈЕПУ ЊИХОВУ" ------ И МИРНА БАЧКА........:cool:

:ok:...

Слажем се...само их треба дотерати у њихове границе...око крапине...

Слажем се...само их треба дотерати у њихове границе...око крапине...

Ја бих то решио ПУТЕМ ТРАМПЕ - сваки усташки олош од Тодорића па на даље који се овуда шуња и тражи шта би могао украсти под велом "приватизације" треба обавестити ДА НЕМАМО БИЛО ШТА НА ПРОДАЈУ - ЈЕДИНО МОЖЕМО ДА СЕ ТРАМПИМО ЗА СЛИЧНУ ИМОВИНУ НА МОРУ - и готово...

:

:ok::ok::ok:

Ма раселити са Српске земље...назад у карпину и направити зидину , са све камерама...да случајно неки не прокопа рупу...

И ово је добра идеја.... углавном некако се морамо више решити тог зла усташкога, тог зла Ватиканског.....

Sasvim se slažem.

Sve što ima bilo kakvog dodira sa "Hrvatskom" najuriti i zauvek i izbristi iz sećanja.

Ukoliko im to ne bude dovoljno onda mobiisati narod i proterati ih po celoj Evropi isto kao i Mađari svojevremono pre nekih 1000 godina.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ЕПАРХИЈЕ ДАЛМАТИНСКЕ

Српска православна Црква епархија далматинска је приморана по ко зна који пут да се на овај начин обрати јавности због медијског линча који доживљава како свештенство, тако и народ ове епархије. Последњи медијски напади на свештеника Петра Јовановића којега су крајње недобронамјерни медији оптужили да је физички напао и изударао малољетника су превршили сваку мјеру некоректности и безобразлука.

Оптужени свештеник већ 10 година живи у згради Црквене општине у којој живи и један заштићени станар који врши терор над свештеником и његовом породицом са циљем да се додвори локалним моћницима доказујући своју лојалност на тај начин. Ријеч је о унуку некадашњег рашчињеног свештеника, који сад покушава да нападом на Српску Цркву докаже своје несрпско и неправославно поријекло и на тај начин буде „потурица већи од Турчина“ или „католик већи од папе“.
животна прича хрвата
Он сад користи у ту сврху и своје малољетно дијете које је наговорио да да исказ како га је свештеник тукао.

Када је свештеник Петар тражио било какав доказ од доктора да је дијете повријеђено рекли су му да је ријеч о лакшим тјелесним повредама. Тад је свештеник затражио да види написмено потврду о прегледу од стране више доктора, међутим већ су сви медији пренијели вијест и полиција је позвала свештеника на разговор. Након тога „забринути“ новинари опсиједају парохијски дом и цркву у Задру која им до сад није била интересантна када су је фашистичким графитима „украшавали“ малољетници и друге особе које не могу одговарати пред судом. Сваки напад на Србе је напад од стране тих особа.Заиста чудно!!!

Српска православна парохија задарска у свом допису Епархији далматинској одговорно тврди да свештеник Петар Јовановић није имао никакав физички контакт са малољетником Робертом Јавором, него је само дошло до вербалног сукоба у ком су свештеник и његова супруга по ко зна који пут вређани на вјерској и националној основи у згради Српске православне црквене општине Задар у којој живе, а у којој бесправно борави породица Јавор. Сама ова чињеница је сваком нормалном човјеку јасна, осим онима који су изрежирали цијели овај догађај.

http://www.eparhija-dalmatinska.hr/Frames-c.htm

Sasvim se slažem.

Sve što ima bilo kakvog dodira sa "Hrvatskom" najuriti i zauvek i izbristi iz sećanja.

Ukoliko im to ne bude dovoljno onda mobiisati narod i proterati ih po celoj Evropi isto kao i Mađari svojevremono pre nekih 1000 godina.

Jadan nebio. Tko će se u Srbiji tući za vas, šako jada.:zcepanje::dash:
Znao sam da se želi sad to pretvoriti u progon jadnih srba i svećenika. Kaj god. :kafa: Svi su se urotili protiv popa, čak i doktor na hitnoj.:lol:

Poslednja izmena:

Back