Opet ljubav...Sta bih drugo :)

Smrzla sam se. Bila sam u lovu na voce po spajzu. Ali to nije tema ovog teksta. Dobila sam 6 iz fonologije. Ni to nije. aaaah da. Summa summarum svih onih ljubavi iz proslih tekstova je tema. Dakkle:
1. Psiho umetnik je godinu i x mjeseci nestao iz mog zivota. Onda je upisao Visoku skolu umno poremecenih [kako volim da je zovem inace je skola unutrasnjih poslova] i prozvala sam ga drot. Bili smo U NEKOJ KAO VEZI 10 dana, a ona je opet nestao. Posle je hteo da me nabaci nekom drugu. Id iot.
2. Kosarkas ima curu. O tome toliko.
3. Gitarista isto.
4. Gitarista 2 nema ali je u jbgnom Gracu.
5. Brada [nisam stigla da ga spomenem] je malcice neuhvatljiv.
6. Zmaj...Eeeee zmaj. Sa njim se ganjam od 2010. i nedavno smo zakljucili da od nas nikad nista nece biti.E juce mi idiot govori 'nije da nikad nista nisam osjetiio medju naama' i gubim se kao kap u moru. I da, pisem knjigu o njemu, meni i nama. Javicu vam kad je objavim :)

Ne znam sta mi je. Trenutno na sceni nema nikog. :brus:

Nije problem u muskarcima.Ti bi trebala da sredis svoje misli,svoja osecanja.Imam utisak,da ti neznas sta hoces.
Da li zelis,zaista pravu ljubav,na duze staze,ili samo seks.Ako to sredis ,sama sa sobom,razresices dilemu,u kojoj se trenutno nalazis.Mi cesto mislimo,da je problem u drugima,u zivotu oko nas.Ali najcesce,mi sami neznamo sta hocemo.Ali,priznajem,najteze je resiti neke svoje dileme,nego razumeti svoju okolinu.

Back