Smrzla sam se. Bila sam u lovu na voce po spajzu. Ali to nije tema ovog teksta. Dobila sam 6 iz fonologije. Ni to nije. aaaah da. Summa summarum svih onih ljubavi iz proslih tekstova je tema. Dakkle:
1. Psiho umetnik je godinu i x mjeseci nestao iz mog zivota. Onda je upisao Visoku skolu umno poremecenih [kako volim da je zovem inace je skola unutrasnjih poslova] i prozvala sam ga drot. Bili smo U NEKOJ KAO VEZI 10 dana, a ona je opet nestao. Posle je hteo da me nabaci nekom drugu. Id iot.
2. Kosarkas ima curu. O tome toliko.
3. Gitarista isto.
4. Gitarista 2 nema ali je u jbgnom Gracu.
5. Brada [nisam stigla da ga spomenem] je malcice neuhvatljiv.
6. Zmaj...Eeeee zmaj. Sa njim se ganjam od 2010. i nedavno smo zakljucili da od nas nikad nista nece biti.E juce mi idiot govori 'nije da nikad nista nisam osjetiio medju naama' i gubim se kao kap u moru. I da, pisem knjigu o njemu, meni i nama. Javicu vam kad je objavim
Ne znam sta mi je. Trenutno na sceni nema nikog.
1. Psiho umetnik je godinu i x mjeseci nestao iz mog zivota. Onda je upisao Visoku skolu umno poremecenih [kako volim da je zovem inace je skola unutrasnjih poslova] i prozvala sam ga drot. Bili smo U NEKOJ KAO VEZI 10 dana, a ona je opet nestao. Posle je hteo da me nabaci nekom drugu. Id iot.
2. Kosarkas ima curu. O tome toliko.
3. Gitarista isto.
4. Gitarista 2 nema ali je u jbgnom Gracu.
5. Brada [nisam stigla da ga spomenem] je malcice neuhvatljiv.
6. Zmaj...Eeeee zmaj. Sa njim se ganjam od 2010. i nedavno smo zakljucili da od nas nikad nista nece biti.E juce mi idiot govori 'nije da nikad nista nisam osjetiio medju naama' i gubim se kao kap u moru. I da, pisem knjigu o njemu, meni i nama. Javicu vam kad je objavim

Ne znam sta mi je. Trenutno na sceni nema nikog.