Opet i opet i opet ... psi ujedaju, zar ne !?

Nisi ukapirala, što je bilo očekivano. :D Postavila si u nekom prethodnom postu dve slike i tražila da kažemo na kojoj je slici šarplaninac, a na kojoj kavkavski ovčar. Dovoljno je bilo otvoriti slike i pročitati u linku slike koja je rasa u pitanju. :lol:

uvek je kriv vlasnik i samo vlasnik psa.pre par nedelja me je napao pas koji je izleteo iz dvorista,odrasli muzijak staforda,nije kriv niko sem gazde.setala sam sa svojim psima,koji su po konstituciji manji i nisu stvoreni za borbu,na moju srecu instinkt je jaci i najstariji (godinu dana star) me je zastito i podmetnuo se ispred mene.da napomenem da sam tad bila pred porodjajem.scena je bila takva da su prolaznici zvali policiju.vlasnica psa je izasla kad je cula galamu i polila pse vodom.ni jedne sekunde nije pitala kako sam iako je videla da sam trudna,krvava i izujedana po rukama,okrenula se i usla u kucu.policija se ponasala prema meni kao da sam ih zvala sa mora da i prekinula odmor zbog budalastine,sama sam slikala povrede,neobezbedjenu kapiju itd nisu se potrudili ni da mi jave da li je pas vakcinisan...tako da...sta reci

pogledaj ovu grdosiju pa mi kazi da ne moze...:D

maine-coon-cat-size-2.jpg

i ovu malecnu koja doduse jos nije sasvim odrasla ali ni kao takva nece teziti mnogo vise...

thumb_493934c4cfbe93e8ca6d3f7b529288c3.jpg

Mačketine smrde i svaka kuća sa mačkom ima taj smrad.

Kuca je šećer :zaljubljena:

Ti još zacrnjena ???

Kako...zašto toliko ?

Neki dvostruki standardi , khm ?

Mačketine smrde i svaka kuća sa mačkom ima taj smrad.

Kuca je šećer :zaljubljena:

Ti još zacrnjena ???

Kako...zašto toliko ?

Neki dvostruki standardi , khm ?

gresis bekice, macke ne smrde vec njihova mokraca...ako redovno odrzavas njen "toalet" onda se stvarno nista ne oseca...

macke su inace veoma ciste i uredne zivotinje, moje nece ni da vrse nuzdu u pesak ako predhodno nije ociscen.

doduse, ja sam ih navikla i na vodu, obozavaju da se brckaju pa ih ubacim u kadu zajedno sa mini jorkijem...to je tek cirkus...:D

Back