mario80
Stara legenda
- Poruka
- 81.141
Nekada inženjeri, danas operateri a sutra deca robovi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo crtanje u solidworksu bez prebacivanja u solidcam,a zatim u mašinu,neće platiti niko.Рече ми Професор у школи да он зна за случајеве где су они који добро цртају били од стране шефа пребачени у канцеларију за комп да цртају.
Не знам ја ни шта си ми рек'о !! Морам ја то да видим како прво изгледа.samo crtanje u solidworksu bez prebacivanja u solidcam,a zatim u mašinu,neće platiti niko.
crtaj kući u slobodno vreme,kakva bre kancelarija
rekao ti je da treba da naucis i solidcamНе знам ја ни шта си ми рек'о !! Морам ја то да видим како прво изгледа.
Ја сам полагао цртање на неком CREO програму. Видео сам да је нешто писало и СОЛИДВОРКС. Чему служи тај солидкам ?rekao ti je da treba da naucis i solidcam![]()
Ја сам полагао цртање на неком CREO програму. Видео сам да је нешто писало и СОЛИДВОРКС. Чему служи тај солидкам ?
da li si ti uopste procitao moj post sa prethodne strane?Ја сам полагао цртање на неком CREO програму. Видео сам да је нешто писало и СОЛИДВОРКС. Чему служи тај солидкам ?
Ма оћу брате.....није фрка да учим.....само да има неко стрпљења да ми показује и ако је лова у питању да је имам довољно да плаћам часове.da li si ti uopste procitao moj post sa prethodne strane?
lepo sam sve objasnio.