OrangeC
Iskusan
- Poruka
- 6.365
Kakva je to metoda, ništa ne pronađoh, osim da nije operacija sa mrežicom, da li to znači da je klasična sa visokim stepenom recidiva ?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја знам за класичну и лапараскопску методу (са мрежицом).
Е сад, у коју та спада, не знам.![]()
Је л' црвено, вруће?
Операција киле јесте рутинска, али пост-оперативни ток тј. санирање ране може потрајати и по десетак дана. Зависи колико особа има година, каква јој је крвна слика...покривен је антибиотиком, то је битно.![]()
Ti pominjes da tatu boli 5 dana nakon operacije, pa to nije razlog za brigu, veruj mi...Imam 35god i evo vec 38dana nakon klasic.operacije obostrane preponske kile (sa mrezicom) prolazim kroz agoniju bez kraja. Imam gomilu komplikacija iako su mi govorili da se mogu vratiti normalnim aktivnostima vec posle 10dana. Ukratko: 1)otok mosnica koji jos uvek traje pracen pojavom hidrokele (vodena kila), 2)oslabljena besika-cesto mokrim, 3)naduven stomak kao kod trudnice pred porodjaj, 4)neformirana lepljiva stolica, 5)rana povremeno boli kao da me neko sece nozem..Hirurg koji me je operisao sve vreme govori da tako mora i da se strpim..Potrazio misljenje drugog lekara i na ultrazvuku se ispostavilo da otok od "rutinske operacije" i "tako mora" oporavka..preti da ostanem neplodan...Trenutno pijem 2 antibiotika i lek za otok. Iz bolnice sam otpusten bez ijednog lekaDa sam znao kroz sta cu prolaziti verovatno bih sacekao jos par godina i nosio 2 bezbolna oraha na preponi
Dobro razmislite kome cete poveriti svoje zdravlje!!!