Operacija VENA laserom

Ružica_Trnova

Početnik
Banovan
Poruka
6
Da li je neka od vas radila operaciju vena neinvazivnim metodom pomoću lasera ? Čula sam za mnoge prednosti počev od toga da traje kratko,ne boli,nema ožiljaka ,da su recidivi mnogo ređi nego kada to urade klasičnom operacijom.Ako neka zna nešto više o tome pliz ,javite.Hvala ! :heart:

Da li je neka od vas radila operaciju vena neinvazivnim metodom pomoću lasera ? Čula sam za mnoge prednosti počev od toga da traje kratko,ne boli,nema ožiljaka ,da su recidivi mnogo ređi nego kada to urade klasičnom operacijom.Ako neka zna nešto više o tome pliz ,javite.Hvala ! :heart:

moja mama je radila pre nekoliko godina
jako je zadovoljna,posle samo moras da nosis neke carape sto jako stezu

Radila je moja prijateljica na obe noge, hitno dan posle porođaja jer joj se pokrenuo tromb...... sve je gotovo za jedan dan, nema ožiljaka, nema "vraćanja" bolesti.
Platila je 1000e po jednoj nozi.

Ali ne vidim čemu uopšte ovakvo ozbiljno pitanje na običnom forumu; nije to manikir noktiju, pa da pitaš kako su žene zadovoljne.
Mišljenje lekara valjda treba da bude poslednje.

Radila je moja prijateljica na obe noge, hitno dan posle porođaja jer joj se pokrenuo tromb...... sve je gotovo za jedan dan, nema ožiljaka, nema "vraćanja" bolesti.
Platila je 1000e po jednoj nozi.

Ali ne vidim čemu uopšte ovakvo ozbiljno pitanje na običnom forumu; nije to manikir noktiju, pa da pitaš kako su žene zadovoljne.
Mišljenje lekara valjda treba da bude poslednje.

Svakako,slažem se.Ali ovo je zdravstveno-estetski problem,ili obrnuto ako hoćeš.Mojoj mami je operisao vene jedan specijalista u Novom Sadu.Potražiću fotografije da vam pokažem kako su izgledale njene noge pre a kako posle zahvata.Nebo i zemlja ! To je bilo strašno kao reljef na onim geografskim kartama. Da ne govorim o bolovima i zamoru za ženu od 65 godina.Taj hirurg je radio u Nemačkoj i Americi pre nego što je počeo u Srbiji,a koliko znam bio je kardiohirurg u Institutu u Sremskoj Kamenici pre.Koliko znam oni jedini rade tim laserskim metodom kod nas a takođe se samo time bave.
Kad dobijem fotke poslaću,mama to čuva jer je za neverovati.

Poslednja izmena od moderatora:
pa jel to dr Dragić ? znam čoveka preko tenisa.onako plav lik mršav?pa on je napravio neka čuda sa tim operacijama vena a njegova ekipa radi u Beogradu koliko ja znam ?
ne bih se uplitao ovde sa ženama nego mene zajebavaju vene opasno.ajde javi dali mislimo na istog čoveka,može ? hvala ti

Back