Pre 5 godina operiso sam nos u drzavnoj bolnici u Somboru. Najme ustanovljena mi je devijacija septuma usled koje sam otezano diso na levi kanal, koji je cesto bio zapusen. Operacija je prosla u naboljem redu. Doktorica mi nije ispravila devijaciju ali mi je omogucila da bolje disem, tj uradena je funkcinalna operacija. Nakon jedno 2 meseca posle operacije, dobio sam udarac direkto po nosu. Doktori na kontroli su konstatovali da se sve vratilo na staro. E tu pocinje moj pravi problem. Nije da se samo vratilo na staro nego je i pocelo da se pogorsava. Devijacija je pocela da se povecava, a sa njom je pocela i deformacija mog nosa. Ponovnim odlaskom na polokliniku u Novom Sadu, receno mi je da je potrebna duboka tamponizacija nosa, kao i da ce se devijacija povecavati sve dok mi se kanal nosa ne zatvori. Kaze doca da ponovna operacija moze dovesti ako ne uspe do formiranja bokserskog nosa, i da je vadenje tampona vrlo bolno.
Jedan doktor mi je cak dao i neki sprej acetilcistein, a kako to nije pomglo on mi rece da se obrartim nekom drugom, posto nije hteo da me operise, posto je kaze dosta rizicno 8(
Pored toga ovaj poremecaj meni znacajno utice na svakodnevni zivot: ne mogu da se koncentrisem kad ucim, kad citam moram da lezim na desnom boku, cesto sam nervozan itd.
Da li mozda neko ima slican problem, i da li moze da mi preporuci nekog dobrog doktora?
Unapred hvala!!!
Jedan doktor mi je cak dao i neki sprej acetilcistein, a kako to nije pomglo on mi rece da se obrartim nekom drugom, posto nije hteo da me operise, posto je kaze dosta rizicno 8(
Pored toga ovaj poremecaj meni znacajno utice na svakodnevni zivot: ne mogu da se koncentrisem kad ucim, kad citam moram da lezim na desnom boku, cesto sam nervozan itd.
Da li mozda neko ima slican problem, i da li moze da mi preporuci nekog dobrog doktora?
Unapred hvala!!!