Opera browser

• Začetnik teme Začetnik teme gogo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
G

gogo

Gost
Sta mislite da li zakrpe skinute sa Windows update imaju svrhu ako koristim operu kao default browser (koja je uzgred-budi-receno duplo brza od IE, a mislim i sigurnija)? Pozdrav !!!

Odgovor je definitivno - DA! Postoje tu i druge komponente sistema. Ako obratis paznju na prateci tekst zakrpe, mozes recimo da procitas kod jedne kako sprecava iscitavanje sadrzaja memorije racunara od strane hakera ili nekog sajta kod kog je podesena takva "akcija"... Recimo, to sam zapamtio, postoje i drugi razlozi... Tek, sa dopunama mnogi spyware programi (SpyBot recimo) nadju mnogo manje sistemskih problema, dakle zaista vredi...

gogo:
Sta mislite da li zakrpe skinute sa Windows update imaju svrhu ako koristim operu kao default browser (koja je uzgred-budi-receno duplo brza od IE, a mislim i sigurnija)? Pozdrav !!!

Zakrpe u XP-u ne sluze samo za IE nego za ceo sistem IE mislim ima samo 2 zakrpe ostale (ima ih preko 20 sto kriticne sto siguronosne) sluze da sistem pravilno i brzo radi.
Znaci samo kompletno apdejtovan XP (sa svim kriticnim i siguronosnim zakrpama kako ih zoves) radice skoro BESPREKORNO!!!

Back