Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mislis da li je prednja vuca kod astre? Jeste,to je ostalo fabricki jer da bi se stavila zadnja vuca to je ogromna prepravka...Morao bi pola auta da sece pa da prvo vidi sa kog drugog auta odgovara kardan i sve sto je potrebno za zadnju vucu pa onda da uklapa...Ovako kad bude isao na trke stavice napred slikove da bi sto manje slajfovao a vise hvatao asfalt...
Drugari,sinoc su mi neki idioti ukrali sva 4 poklopca sa mojih BBS felni,pobegli su metalik sivim citroenom c4 pikaso...
Molim vas sve,ako iko nesto sazna,nacuje ili vidi da neko prodaje,na oglasima recimo ili je odjednom stavio poklopce na svoje felne a nije ih imao,javljajte...Izgoreo sam totalno...
Znaci ne ide mi u glavu da degenerici koji voze auto od 15 soma evra stanu pored kola poskidaju cepove i zapale...Sreca njihova pa burazer nije uspeo da stigne do kola,nego su u zadnji cas videli da trci do kola i pobegli...A burazer 2m i 115kg da ih pojede za dorucak!!!!Majku im *ebem jajarsku!!!
Pozdrav svima ljubiteljima Opela i sam sam taj. Cisto sumnjam da je auto kojim su isli u kradju njihov ili je pozajmljen ili im je dat od gazde kao radni. Jedna molba zeleo bih da moju astru prepustim nekom dobrom majsoru da je pazi iako je mlada ima tri godine ali neverujem vise ovim velikim ovlascenim servisima deru a nista ne rade hitno mi je hvala
Dodji sutra na Opel Club Serbia skup i mozes razmeniti razna iskustva ljudi kod koga da odrzavas auto itd...Ako te zanima imas vise informacija o tome gde se odrzava skup na nasem sajtu opelclub.rs
p.s.Drugari pre neki dan mi stigli poklopci,naruceni sa ebay-a preko licitacije,na kraju ispali 56e 4 komada ali ne zalim vazno je da su originalni...Sad trazim felne koje fabricki nemaju poklopce a ove felne su vec u oglasima...