Opel fan club

vostezmaj

Obećava
Poruka
88
Aj da vidimo koliko opelasa imamo ovde :mrgreen: i da vidimo ko kojeg opela poseduje...

Trenutno 2 opela u porodici :p

Opel kadett E 1.3 86god(pre 2 god komplet radjena limarija i gsi look)-u porodici od 1997god...
Opel Vectra B 1.8 16v automatik(standardna oprema,klima podizaci el retrovizori,abs servo...)-u porodici od 2003god :mrgreen:

Za sad zadovoljan sa oba auta,i ponosni clan Opel kluba srbija :cool:

Aj da vidimo koliko opelasa imamo ovde :mrgreen: i da vidimo ko kojeg opela poseduje...

Trenutno 2 opela u porodici :p

Opel kadett E 1.3 86god(pre 2 god komplet radjena limarija i gsi look)-u porodici od 1997god...
Opel Vectra B 1.8 16v automatik(standardna oprema,klima podizaci el retrovizori,abs servo...)-u porodici od 2003god :mrgreen:

Za sad zadovoljan sa oba auta,i ponosni clan Opel kluba srbija :cool:

http://forum.krstarica.com/threads/72463&page=33&highlight=opel
Tu su se veci izjasnili Opelovci :D.
Nego kako te sluzi Kadett, ikako se krecu cene za takav neki, ako znas ?

Do pre 3 godine bio sam vlasnik jedne Opel Ascone 1.6S iz 1984,auto je bio odlican za svoje godine,presao nekih 260000,motor suv ko barut,palio ko mina,minimalno rdje.
Otisao na otpad jer ja krenuo u skolu a imalo dosta nekih sitnica da se sredi a nije imalo racuna.

zexy007-Jeste ono opel tema,ali ovo sam otvorio opel fan temu,za nas fanove :D

Kadet lepo sluzi,sobzirom koliko je dugo kod mene u porodici i sobzirom da je komplet sredjivan...Mada uskoro ce mozda doci nesto mladje umesto njega,ali otom potom...Hteli smo ga buraz i ja pakovati na 2.0 16v ali mislim da ce ipak nesto mladje da dodje u porodicu...Evo snimak,mada i posle ovog snimka se dosta radilo na kolima...

Kadet lepo sluzi,sobzirom koliko je dugo kod mene u porodici i sobzirom da je komplet sredjivan...Mada uskoro ce mozda doci nesto mladje umesto njega,ali otom potom...Hteli smo ga buraz i ja pakovati na 2.0 16v ali mislim da ce ipak nesto mladje da dodje u porodicu...Evo snimak,mada i posle ovog snimka se dosta radilo na kolima...

Sve kosta,pa i ova restauracija,cena je jedno.
Da bi ovo radio sa kolima moras da to volis.
Cestitam.
Bona!:super:

Skidam kapu! :kpozdrav: Odlicno si ga uradio. :super:

Kakva greota danas!
Lik sto mi dovlaci delove iz Italije raskupusao celu Corsu B koja je bila tjunirana a i stajlingovana.Cela! :dash::dash::dash:
Imala je Sparco sedista,alu felne,spojlere,kosku,stopaljke,drugacije farove,dodatne cagere za temperaturu, cager za Turbo!!
A slag na tortu je da je unutra C20LET a ja pretpostavljam da je garant dignut na ko zna koliko konja dok je lik imao te silne dodatne cagere i promenjenu instrument tablu do 280 km/h!!! I kocnice su vanserijske.
Pitao sam ga jel moze da dotera taj motor sa elektronikom i kaze da moze al ne zna koliko ce mu traziti tamo na otpadu i da ce mi javiti kad bude opet tamo.

Drugari,ne znam da li sme ovde da se pominju takve stvari ali blizi se veliki medjunarodni skup Opel kluba Srbija,pa ako smem da stavim vise detalja o tome neka mi moderator kaze.A ako nemoze neka mi se jave zainteresovani na pm,rado cu opel fanovima reci vise detalja o tome.

pozz

Znamo da ste nas dugo cekali, ali mi smo vredno radili i sa zadovoljstvom saopstavamo da ce se IV veliki godisnji skup OPCS odrzati 9. oktobra 2010. u Simanovcima. Smestaj zainteresovanih je u novom i modernom hotelu "Evropa" na cijem posedu ce se i odrzati sam skup.

Ulaz je besplatan!

U slucaju kise u toku skupa, preselicemo se unutra i nastaviti nasu celodnevnu zurku. Da ne duzim puno, slike govore vise od reci:

Cena nocenja sa doruckom je 20 evra po osobi, sve sobe su dvokrevetne. Na samoj lokaciji moci ce da se kupi rostilj po pristupacnim cenama. Rostilj oko 150 dinara, pivo 110 dinara. Na terasici ce moci da se pije kafa i baskari tokom dana.

dxf99f81bf23002067d646d.jpg

GPS koordinate hotela:

44°52'57.04"N
20° 5'23.09"E

Program skupa je sledeci:

09/ Okt / 2010
• 12:00 Otvaranje Skupa
• 12:15-14:00 Prijave za klupska trakmičenja:
o Vožnja spretnosti na poligonu
o Bacanje glave motora u dalj (muška i ženska konkurencija)
o Burnout
o Glasnoća auspuha
o Kviz znanja
o Prepoznavanje delova
o Ispijanje piva na slamku
o Jedenje pljeskavice s prilozima bez ruku
o Vučenje automobila na razdaljinu od 10m (timovi od 3oje ljudi)
o Izbor automobila s najlepšim enterijerom
o Izbor najlepšeg auta na Skupu
o Izbor za učesnika Skupa s najudaljenije lokacije
o Izbor za najlepšu gošću na skupu
• 13:00 Ručak (roštilji i piće)
• 14:00 Vožnja spretnosti, burnout
• 15:30 Glasnoća auspuha,
• 16:00 Sexy pranje automobila
• 16:30 Bacanje glave motora, prepoznavavaje delova, vučenje automobila, kviz znanja, proglašenje pobednika za bacanje glave motora
• 18:00 Javno ocenjivanje automila s najlepšim enterijerom i najlepšeg automobila na Skupu (ko dobije najveći aplauz je pobednik), proglašenje pobednika kviza
• 19:00 Izbor za najlepšu gošću na Skupu (ona koja dobije najveći aplauz je pobednica)
• 19:30 Ispijanje piva na slamku, jedenje pljeskavice s prilozima bez ruku, proglašenje pobednika
• 20:30 Večera (roštilji i piće)
• 21:00 ŽURKA !!! dok ima ljudi koji stoje na nogama.

10/ Okt / 2010

09:00 Buđenje
09:30 Doručak
10:00 Zahvalnica svima
10:30 Vidimo se sledeće godine ...

Back