fantom piroman Iskusan Poruka 5.846 16.06.2010. u 01:55 - Opekotina #1 Imam opekotinu na nozi, drugi stepen, precnika oko 1cm. Koliko ce otprilike trebati vremena da to zaceli ili barem da splasnu plikovi? Hvala.
Imam opekotinu na nozi, drugi stepen, precnika oko 1cm. Koliko ce otprilike trebati vremena da to zaceli ili barem da splasnu plikovi? Hvala.
Baraba na kvadrat Elita Poruka 17.135 16.06.2010. u 02:00 - Opekotina #2 fantom piroman: Imam opekotinu na nozi, drugi stepen, precnika oko 1cm. Koliko ce otprilike trebati vremena da to zaceli ili barem da splasnu plikovi? Hvala. Kliknite za proširenje... E crni fantome , sta's radio ?
fantom piroman: Imam opekotinu na nozi, drugi stepen, precnika oko 1cm. Koliko ce otprilike trebati vremena da to zaceli ili barem da splasnu plikovi? Hvala. Kliknite za proširenje... E crni fantome , sta's radio ?
fantom piroman Iskusan Poruka 5.846 16.06.2010. u 02:00 - Opekotina #3 Stevee: E crni fantome , sta's radio ? Kliknite za proširenje... Motor... Auspuh....
bela76 Domaćin Poruka 4.028 16.06.2010. u 02:08 - Opekotina #4 fantom piroman: Imam opekotinu na nozi, drugi stepen, precnika oko 1cm. Koliko ce otprilike trebati vremena da to zaceli ili barem da splasnu plikovi? Hvala. Kliknite za proširenje... Procice ti za 5-10 dana,ali moras mazati neku antibiotsku mast da ti se ne inficira promena.
fantom piroman: Imam opekotinu na nozi, drugi stepen, precnika oko 1cm. Koliko ce otprilike trebati vremena da to zaceli ili barem da splasnu plikovi? Hvala. Kliknite za proširenje... Procice ti za 5-10 dana,ali moras mazati neku antibiotsku mast da ti se ne inficira promena.
Владан Buduća legenda Poruka 37.700 16.06.2010. u 09:13 - Opekotina #5 Најбољи природни лек на свету: Кантарионово уље