Loo
Zainteresovan član
- Poruka
- 341
Molim za savet u vezi opekotine, na predelu grudnog kosa, mala opekotina zadobijena ivicom pegle. Dakle, opekotina je u vidu jedne linije koja je crvena, ali nije duboka. To se desilo u nedelju. Odmah sam stavljala led i hladne obloge. I jednom jogurt (narodne mudrolije moje mame
) ali juce i danas nisam nista stavljala. Peklo me jedino u nedelju, sad vise nista ne osecam.
Imam 22 god. (procitah da treba staviti informacije o sebi).
Danas sam u apoteci kupila FLAMIGEL to su mi rekli da mazem i da ni slucajno ne izlazem opekotinu suncu citavo leto. (ubicu se, zar je moguce da je toliko vremena potrebno da se to izleci iako nije duboka opekotina?)
Jos uvek nisam to namazala htela sam prvo da pitam za savet, sta da uradim i posto je leto da li moram bas citavo leto da pokrivam taj deo tela?
Ne zelim da mi ostane oziljak
mogu da posaljem i sliku ako je potrebno (samo ovde ne mogu da je 'zalepim' ne znam zasto)
hvala unapred!

Imam 22 god. (procitah da treba staviti informacije o sebi).
Danas sam u apoteci kupila FLAMIGEL to su mi rekli da mazem i da ni slucajno ne izlazem opekotinu suncu citavo leto. (ubicu se, zar je moguce da je toliko vremena potrebno da se to izleci iako nije duboka opekotina?)
Jos uvek nisam to namazala htela sam prvo da pitam za savet, sta da uradim i posto je leto da li moram bas citavo leto da pokrivam taj deo tela?
Ne zelim da mi ostane oziljak

mogu da posaljem i sliku ako je potrebno (samo ovde ne mogu da je 'zalepim' ne znam zasto)
hvala unapred!
Poslednja izmena: