Opcije...

Ljubav bih spojio sa romantikom...posto pdf LjiS,ima veze samo sa Seksom..........a o ljubavi ni LJ.............:thumbdown:

Ljubav i sex jesu deo romantike.
Primetila sam od kad sm dosla na forum da vrlo malo ima ljudi koji postuju i na jednoj i na drugoj temi.Mislim da od moderatora ili administratora ne treba ocekivati da menjaju.To nije njihov posao.Sami ucesnici foruma svojim ucescem ili ne ucescem doprinose izgledu foruma.
Romanticari kao da se boje da pisu na pdf. LJIS,a to vazi obrnuto.
Zbog toga se LJIS ponekad pretvori u opstu sprdacinu i sa ljubavlju i sa sexom,a pdf.Romantika nekad ode u patetiku.

Slazem se sa tobom Marko,ali mislim da sami ucesnici treba da kreiraju izgled i sadrzaj foruma,a ne administratori ili moderatori.Oni su tu samo da tehnicki odrzavaju funkcionisanje foruma.Nista vise od toga.
Dakle moje misljenje je ukljucite se vise u diskusije sa svojim stavovima i izmenicete stvari.Ja sam prisutna na oba i ne odvajam ih.Mislim da je to jedini pravi nacin da se dobije izgled foruma kakav bi svima vise odgovarao.

od kako je otvorena tema, razmišljam o još nečemu (možda će iskusniji forumaši da imaju bolju ideju)
šta raditi sa temema na koje niko nije odgovarao više od 3 godine? možda otvoriti nešto kao arhivu,da se otvori jedna strana samo za te, stare teme

od kako je otvorena tema, razmišljam o još nečemu (možda će iskusniji forumaši da imaju bolju ideju)
šta raditi sa temema na koje niko nije odgovarao više od 3 godine? možda otvoriti nešto kao arhivu,da se otvori jedna strana samo za te, stare teme

Ja sam im predložio da se sve teme starije od 3,4 stranica obrišu... Em bi se oslobodila memorija serveru, em bi se sve brže događalo...otvaralo...blabla...

mislim da arhiva već postoji...
inače, ne vidim zašto vam smetaju stare teme... ako je tema stara 3 godine, verovatnoća da ćete naleteti na tu temu je zaista mala... kako tek mali broj forumaša koristi pretragu, većina starih tema nikada ne budu podignute... a i pravilo je da se bespotrebno podignute stare teme zaključavaju, tako da one opet padaju na dno i ne vidim kako nekome mogu da smetaju... :)

druga stvar... ako bi se teme brisale po principu koji je DeeLite predložio, forum bi izgubio svoju primarnu namenu- da pruža informacije korisnicima... može se reći da bi više ličio na chat... :) forumi su izvor informacija i ne treba zanemariti teme i postove koji su napisani pre ko zna koliko godina, jer su sve informacije podjednako vredne, bez obzira na starost... naravno, ovo ne važi uvek za chaterske podforume, u koje spada i svaštara... ali tek kada ljudi budu shvatili da forum nije chat, moći će da razumeju o čemu pričam... :)

jedino sto me nervira, ponekad i smeta mi, sto je pojedinim clanovima bas mnogo dozvoljeno...da vredjaju i da budu sovinisti...ali, jasno je da tu ima privilegovanih, i kapiram da je to normalno....samo, nekad bas znaju da se predju granice....i to zna da pokvari ono uzivanje koje postoji dzedzenjem na forumu.....

Back