Opcije, kalkulacije, alternative...

Od uvek je sve to bilo tako, medjutim, kada naletis na nesto sto te izbaci iz sedla sasvim je nevazno gde si bio i sta si radio. Recimo, da zene trose te muske simpatije za svoju zabavu, ali sve to plate u trenutku slabosti.
Dakle, sve veze i zezanja su glupa kada se sudaris sa nekim ko ti znaci i kome znacis dovoljno da odustane od sebe.

mislim da je strah od ostavljanja povezan sa detinjstvom, tad smo mali i nesigurni i onda vlada pravi strah kad smo sami, dok ne dodje majka da nas zagrli i pruzi ljubav. i onda mi kao odrasle osobe trazimo tu sigurnost, da ce neko biti tu i u dobru i u zlu. medjutim kad ti se zena ugoji 50 kila, a pojavi se macka komsinica petica grudi da li ljubav i dalje postoji. jos te pozove da joj nesto zavrnes pa eksplozija u gacama kad se naginje, jedva se setis da si ozenjen. svakako vazi i obrnuto, kad neki macan se pojavi ribe zaborave da su udate. ali to je zivot. kad umres par osoba tuguje kratko, a vecina te se vise nikad ni ne seti. cak i kad si bio cool lik opet te se ne seti gotovo niko. ko se seti toseta proetskog, umres i nestanes sa svim patnjama, secanjima itd, ko da nisi nikad ni postojao. zato treba uzivati, ne osvrati se na gubitke. I ne treba nikome biti 100% posvecen jer uvek moze biti razocarenja. ali sve je to zivot.
Brate sto mesas ljubav sa mackom od 50 kila? To je seks. Seks ne mora iz ljubavi. Ok to one moraju, ali one ne znaju da ti ne moras, he h hehe

Ima tu istine... Ja sam tako slušao priče jedne devojke s kojom sam izašao, ali nismo kliknuli pa smo ostali drugari, vrlo dobri zapravo, pa je tako prepričavala svoje anegdote...

I tako spomene dejt sa jednim jedan dan, a sa drugim prekosutra... I ja je pitam kako je prošlo sa ovim prvim, kaže ona bilo baš lepo, opušteno, pao poljubac, ali neće previše da poleti, polako... Ali ide ona i na taj drugi dejt...

I ja u fazonu, kako možeš tako... Ako ti je bilo lepo sa tim prvim, obećava, kako to da prosto prirodno ne slegneš svoje utiske i očekivanja na tu jednu stranu, ako ti je stvarno bilo tako lepo kako kažeš...

Ali jok, logika joj je, dok se nešto ne formalizuje, to se kao ne važi... I evo je dan danas, znamo se već par godina, i dalje nikako da nađe nekog konkretnog.
A devojka je smerna, nije neka vrtiperka sad, ali eto, zna da hoće dečka, stalno mašta o tom nekom emotivnom ispunjenju, posvećena je toj ideji, ali je algernative bukvalno ubiše...

A da ne spominjem koliko je to bezveze... Zamisli izađeš sa nekim, stvarno se lepo provedeš, padne poljubac, očekuješ dalje nešto, a taj neko čim sutra izlazi sa drugim...

E pa vidiš, to sam se i ja pitao. Kaže ona da ne računa da su u vezi dok ne vidi da li će biti šta od toga...
Nisam ni ja hteo da zadirem previše u intimu pitanjima, ali očigledno je neka slobodna matematika u pitanju...
Pa ok, ali sta je to da bude sta od toga, jesi li je to pitao? Da definise to "da bude nesto od toga".

Kao necu da vozim kola, dok ne budem siguran da vozim kola. Jel to?

Kako ona reče, ona želi sigurnost da je ta potencijalna veza prosperitetna, haha.
Puno pitaš, i za mene je sve to fenomen, otuda tema.
Što neko reče, možda je najprostiji odgovor da ljudi nekad stvarno ne znaju sta hoće, niti od drugog, niti od sebe.
Jasno. Blago tom s njom. Mozda da joj predlozis da ponese ugovor, s potpisom, sa sobom iduci put. Garant ce je neko prihvatiti. Dobro da se nisi ti uvalio s njom u nesto vise od drugarstva. Ne bi ti pisao sad na forumu hehe.

Back