Опција праћења чланова

Rešenje
nema svrhu, to je zaostavstina starog softvera, to su nekad bili prijatelji.
Zapravo ima jos neku svrhu, u "izvor novosti" se dobijaju obavestenja samo o clanovima koji se prate

IMG_20220424_175000.jpg
Да ли неко може да ми објасни чему заправо служи праћење неког члана?
На пример,ја сам наместио да могу да ми пишу само чланови које пратим,али занима ме да ли то има још неку сврху.
Nema.To je tvoj izbor.Tvoja želja,
Opciraš kako želiš ...

На пример,ја сам наместио да могу да ми пишу само чланови које пратим,али занима ме да ли то има још неку сврху.
U sustini i nema ,bolje je bilo pre …posalje se zahtev ,bile su reputacije ..

nema svrhu, to je zaostavstina starog softvera, to su nekad bili prijatelji.

Алармира модерацију о писањима 'сумљивих лица' које пишу 'непожењна питања'... односно 'спам' 'трок'.. и остале 'гадарије' ....

ЈЕР

Поред јавнога 'праћења' постоји и 'прикривено праћење'

Vezano za opciju ' praćenje' znam da se ova tema odnosi na praćenje članova, znam da može i tema ili blog da se prati, ali ne znam da li može tema da se ignoriše?
Nekada, kada sam bila forumski aktivnija, ponegde se mogao ignorisati ceo pf.
Temu možeš prestati pratiti, ali je ne možeš ignorisati. Ako je ne pratiš, nema notifikacija. Ako ne želiš videti celu temu, blokiraš postavljača teme i nećeš videti nijednu temu koja bude otvorena. :mrgreen:

Back