Opcija ne svidjana u reakcijama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 433974

Veoma poznat
Poruka
12.863
Imam pitanje

Da li postoji mogucnost da se uvede opcija ne svidjanja / dislajka neke poruke u reakcijama ?

Ako ne postoji, a nije da kazem kompjuterski to nista ograniceno, zasto ne uvedete

I ako se javi veci broj ljudi kojima se ova ideja svidja,
Da li biste razmislili da ovo i uvedete

I na kraju, pre zakljucavanja ove teme, mislim na konacni odgovor
Htela bih da ga cujem od
@Ivan
Ili
@tab503

Ps: nadam se da tema slicna ne postoji
Ps: napravila bih anketu, ali ovde, izgleda, to ne moze da se izvede

Mislim da se ne bi vodilo mnogo svadja, da ima dislajk
Neho ovako posto nema ljudi se nastavljaju jedni na druge
Poenta i jeste da se konverzacije nastavljaju sve dok više strana ima interesovanje za neku temu, bilo iz sviđanja, nesviđanja, nesporazuma ili samo priče radi.
Ne mislim da bi palac dole označavao i kraj rasprave, a ovi negativni emotikoni kojima raspolažemo trenutno nas motivišu i da objasnimo svoje reakcije... što je ok, pa čak i poenta diskutovanja.
Mislim da forumaši vole da se objašnjavaju, tako da bi potpuno isto bilo i sa dislajkom.
''Ovo mi se ne sviđa!'' reakcija traži pojašnjenje zašto, baš isto kao i ovo: ''E, ovo me ljuti!''

Poenta i jeste da se konverzacije nastavljaju sve dok više strana ima interesovanje za neku temu, bilo iz sviđanja, nesviđanja, nesporazuma ili samo priče radi.
Ne mislim da bi palac dole označavao i kraj rasprave, a ovi negativni emotikoni kojima raspolažemo trenutno nas motivišu i da objasnimo svoje reakcije... što je ok, pa čak i poenta diskutovanja.
Mislim da forumaši vole da se objašnjavaju, tako da bi potpuno isto bilo i sa dislajkom.
''Ovo mi se ne sviđa!'' reakcija traži pojašnjenje zašto, baš isto kao i ovo: ''E, ovo me ljuti!''
Pa da ,samo lakse moze da se otpise ionako slabasni broj istomisljenika,komentar na reputaciju je bila najbolja stvar

Pa da ,samo lakse moze da se otpise ionako slabasni broj istomisljenika,komentar na reputaciju je bila najbolja stvar
Ne mislim da je to najbolja stvar, jer da konstantno brinemo kako će nas ostali forumaši proceniti kao ličnosti, nadmci bi se menjali kao čarape i retko ko bi imao želje da stoji iza svega što napiše.... posebno jer su nekad negativne reakcije bez velikog i objektivnog razloga.

Ne mislim da je to najbolja stvar, jer da konstantno brinemo kako će nas ostali forumaši proceniti kao ličnosti, nadmci bi se menjali kao čarape i retko ko bi imao želje da stoji iza svega što napiše.... posebno jer su nekad negativne reakcije bez velikog i objektivnog razloga.
U tim reputacijama se ispricas s nekim da nije smaranje u ppu,ne mora svako da zna ko je s kim ok ili na noz ,bas da se ne bi mesao kao sto se desava po temama,zato ja nista ne lajkujem javno

U tim reputacijama se ispricas s nekim da nije smaranje u ppu,ne mora svako da zna ko je s kim ok ili na noz ,bas da se ne bi mesao kao sto se desava po temama,zato ja nista ne lajkujem javno
Možda jer nisam zatekla tu opciju, pa ne mogu da zamislim da se ikom obraćam negde izvojeno ''za njegovo dobro'' ili prosto jer dislajkujem neki njegov stav.
Ljudi se menjaju, menja im se raspoloženje i stanje duha konstantno. Svaki dan mogu biti vođeni novim i drugim idejama, nekad plemenitim, nekad sasvim bezveznim.

Od ovoga ništa ne treba toliko ozbiljno da se shvata jer na kraju dana ako bi se ugušio zabavni karakter foruma, slobodno bi mogao i da nestane sasvim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back