Опција игнор

ne mogu da zamislim da im saljem pp sa "ne obracaj mi se
ovo je još jače e napiše mi to u pp pa se posle ona meni javno opet obrati hahhaha šou jbt

Elem, preeeeviše sam joj na važnosti dala ovolikim pisanjem (jebga kad je presmešno kolko je jadno, zanela sam se) al neću više, prestajem

Samo još dizjavim za dnevnik, nisam ja ovde da bih bilo kome bila zanimljiva, nisam nekakva jadnica u realu da bi mi ovde bila potrebna potvrda tog tipa.. Prosto se zajebavam opuštena sam i previše jer takva i jesam, kome idem na q.. ni ne čita me, tako radi normalan svet.. ali ovo da NJOJ nisam zanimljiva pa me zato drka to je tako psiho da reči nemam..
Npr ona je meni teška smorčina pa je ni ne primećujem, preskačem njene postove.. ni u najgorem ludilu ne bi moglo mi padne na pamet da je zato napadam.. :fdlan:

pisi mi u pp ko je, ako nije u mojih 16 da je stavim :mrgreen: i mene sad nervira a nemam pojma o kojoj pametnici se radi
Fala unapred
Баш си радознао.И ја сам,али нећу ништа да питам.

nisam se dosad okoristio tom opcijom na nekim drugim forumima iako sam trebao nekoliko puta sto zbog muskih clanova sto zbog zenskih..Sad mi drago sto nisam posegao za tim resenjem jer ko zna kako bi dalje tekao zivot jer su ti forumi zatvoreni i zivot uzeo pravac koji meni odgovara..Na Krsti je bilo nekih neprijatnosti no nista ozbiljno..jednostavno sam blokirao dolazak informacija i bas je dobro
На који начин?Јесте ли ставили да Вам не стижу обавештења или нешто друго.

Back