- Poruka
- 2.727
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
reklama![]()
A sta preporucuju da se jede,jabuke koje se prskaju 25 puta,breskve 20 i da ne nabrajam dalje...Uglavnom sve se svodi na to je sve zagadjeno tako da ti je isto da li jedes meso ili samo voce i i povrce....
Reklama za šta?
- - - - - - - - - -
Količina pesticida je mesu je višestruko veća nego u najprskanijem voću jer se pesticidi talože u masnom tkivu životinja. Nisu u pitanju samo pesticidi već i razni drugi otrovi. Pa čak i nazdravije uzgojeno meso truje organizam čoveka na razne načine.
Hvala na informaciji, ali ipak ćemo nastaviti da jedemo meso.
Sajt drže obični profiteri koji veze nemaju sa nutricionizmom. Al' ovo kad vidim plače mi se:
Pogledajte prilog 438623
Tema je glupost i zasluzuje lock, zato sto reklamira CENTAR ZA PRIRODNJACKE STUDIJE, a to je zapravo ona glupost Miroljuba Petrovica, 555-333 "Ides pod mac bato" budaletine.
Gluposti. Raspitaj se kako se gaje žitarice, voće i povrće. Prinosi enormni, a zemljište sve zagađenije i jalovije.
Sajt je linkan zbog informativnog teksta o štetnosti mesa, a slične informacije na engleskom jeziku se mogu naći na milion drugih websajtova. Sa proizvodima koji se prodavaju ili oglašavaju ja nemam ništa.
Imaš li komentar na informacije iznesene u tekstu, umesto na te budalaštine?
Ali ja čoveče nemam veze sa njim. Komentariši informacije u tekstu, a ne kojekakve budalaštine.
- - - - - - - - - -
I životinje moraju nešto da jedu. Verovatno misliš da se žitarice koje služe za proizvodnu stočne hrane uzgajaju na organski način.
Uvodni post je editovan. Sada je linkan tekst na engleskom jeziku koji sadrži, između ostalog, i informacije Svetske zdravstvene organizacije.
Molim učenike u diskusiji da se drže teme. Tema se zove Opasnosti jedenja mesa. Ako neko ima informacije koje pobijaju navedeno ili informacije o zdravstvenoj blagodeti mesa neka ih iznese. Sumanute i paranoidne optužbe na moj račun neću komentarisati jer osobe koje ih iznose imaju ozbiljan problem. Uvrede ću prijaviti moderaciji.
Ne postoji nijedan razlog da vređaš.U tome i jeste caka ludače.
Koliko je životinjsko meso zagađeno, toliko je hrana biljnog porekla zagađena. Ti verovatno nikada nisi čuo za reč "špecije".
Blagodeti mesa su mnoge.
Otrovnu supstancu ćeš uneti u telo i ako ne jedeš meso, čak i ako sam proizvodiš hranu. Sve je zagađeno, kiša je prljava kao i podzemna voda.
Umesto jednog sad si liknovao drugi sektaški sajt.
Štete su još veće. I za tvoju informaciju nisu svi koji to tvrde sektaši, mada je onima koji sektaški razmišljaju kao ti, ta informacija teško prijemčiva.
Upravo zato što smo preplavljeni otrovima ne treba da ih unosimo još više.
Ti mora da si pripadnik nekog sektaško-trovačko stočarskog lobija.
moste vi da serete do sutra meso su jeli svi nasi preci i ziveli po 90 god,ono sto nisu jeli je secer osim po kocka u kafu