Opasnost od radijacije

limunada

Buduća legenda
Poruka
38.457
Da li je realna?
Ljudi su poceli da se raspituju o jodu u apotekama,mada ja mislim da nam nikakav jod nece pomoci ako se sta desi sa nuklearkama u Ukrajini.
Jos uvijek vjerujem da je to samo propaganda i da nisu Rusi bas toliko ludi da gadjaju nuklearke...ali nikad se ne zna.

Poslednja izmena:
Da li je realna?
Ljudi su poceli da se raspituju o jodu u apotekama,mada ja mislim da nam nikakav jod nece pomoci ako se sta desi sa nuklearkama u Ukrajini.
Jos uvijek vjerujem da je to samo propaganda i da nisu Rusi bas toliko ludi da gadjaju nuklearke...ali nikad se ne zna.
Da to je najopasnije, NE.
A najopasnije je da nije do Rusa i Ukrajinaca samo.

A Isus nemoćan. A Bog digo ruke....dok bog čeka da se razapinjanje završi....

Poslednja izmena:
Misliš na kalijum-jodid. Da to je bila jednokratna preventiva u slučaju Černobila , ali im nisu na vreme , tj odmah , javili i zato je tad toliko nastradalo naroda od posledica .
Zato što on zasiti štitnu žlezdu jodom da ne bi apsorbovala radioaktivni iz vazduha.
...........................................................................................................................................................
Ali nema potreba da brinemo , Rusi su sigurno na predlog medjunarodne komisije za AE , zauzeli te elektrane dok se stanje ne smiri.
...............................................
I ne slušajte naše medije koji dižu paniku.

Da li je realna?
opusti se,napravii limunadu i pusti neku muziku- The Best of Debussy ili The Best of Bill Evans

Back