Opasnost od privatizacije

Zavisi sa koje si grane. Ako si od onih ciji su stari krali ili barem bili "narodni heroji" totalno je razumljiv tvoj stav ;)

Ako si pa nesrecom od onih kome su "oni" oduzeli i vidis kako se njihova deca baskare u blagodetima tatinog kriminala, tada ti dodje malo gorak ukus. A nigde neke pravde, sve ostalo na puj pike ne vazi
Нико нормалан не може поуздано утврдити ко је крао а ко је легитимно стекао богатство.Онај ко би одлучивао о томе да ли је неко стекао имовину поштено или крађом, би за пар година постао најбогатији човек у Европи.

Лепо национализујеш имовину свих богаташа, јер је то једино решење.

Нико нормалан не може поуздано утврдити ко је крао а ко је легитимно стекао богатство.Онај ко би одлучивао о томе да ли је неко стекао имовину поштено или крађом, би за пар година постао најбогатији човек у Европи.

Лепо национализујеш имовину свих богаташа, јер је то једино решење.

Да, али кад вам се државе распадну као СССР на киши, онда ће вам бити Масонска Завера Крива.

Никад људи од вас бољшевика.

Да, али кад вам се државе распадну као СССР на киши, онда ће вам бити Масонска Завера Крива.

Никад људи од вас бољшевика.
Па онда немојте ништа да дирате, ко је здипио имовину здипио, а осталима рад код страних инвеститора за 40 000 динара или баушталеј у Немачкој.

Па онда немојте ништа да дирате, ко је здипио имовину здипио, а осталима рад код страних инвеститора за 40 000 динара или баушталеј у Немачкој.

Да, али само лењи гоља који никад ништа у животу није привредио може да каже "Ја сам за то да се свима узму паре, па ком обојци а ком опанци".

Колико још нација мора да пропадне да бисте схватили да уравниловка у којој закољете свакога ко вози мало бољи ауто води само ка деградацији и пропасти друштава?

Privatizacije drzava?
Kako se zastititi od toga?

Neko ce reci - nista novo. Jos Luj XIV je govorio : - Drzava, to sam ja.
Cezari u Rimu se sebe proglasavali bogovima...ali tada je ipak postojala kakva ,takva aristokratija koja je obuzdavala njihovo samovlasce.
Ko ce danas obuzdati korporacije ?Druga korporacija?
Kakva je razlika za demokratiju i obican svet? Sta je resenje?Svest o suverenizmu?
Kako obuzdati korporacije, pa nemoj da kupiš njihov proizvod. CaoZdravo.

Back