Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 85.751
Kulturno mesto je poslasticarnica
A kafana je brate mesto za politiku
A kafana je brate mesto za politiku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije, nego to je ona pored autobuskih stanica gde svraca svakakav olos i pijandure otrcane.
Ево једне слике пред којом сваки просперитетан грађанин наше земље треба да постави два питања. Чији је ово парламент? Да ли је некада била окачена нека друга застава у највишем органу Републике Србије или правилније Србистана?
U pitanju je parlament autonomne ruske republike Baskors... ovaj, Srbije
Ali ti ne razumes. Ovo je precica u EU.
A vas obojica ste zajedno mudri ko moja baba.
„Трећи рајх није наишао на отпор у Европи. Читав низ држава не само што је подржавао већ је и ратовао на страни хитлеровског режима. Мора се отворено рећи да је одговорност тих политичких режима такође очигледна: да није било такве подршке број жртава фашизма могао је бити знатно мањи”, нагласио је Медведев и додао да су гнусни покушаји да се одговорност за почетак Другог светског рата свали подједнако на хитлеровску Немачку и Совјетски Савез. Истичући да је Русија спремна за хармонизацију односа са САД и другим западним партнерима, укључујући мирну и конструктивну сарадњу с НАТО-ом, Медведев је рекао да стратешко партнерство Русије и ЕУ треба да буде носећи стуб нове Европе.
Руски председник је у обраћању посланицима предложио да у новом споразуму о европској безбедности буду фиксирана јасна правила упозорења и мирног регулисања конфликата. „Лекције из прошлости упозоравају нас да не чинимо грешке и не измишљамо разлоге за раздоре већ да ујединимо снаге пред новим претњама”, рекао је руски председник додајући да се на томе базира иницијатива Русије за изградњу савременог система европске безбедности.
Vidju malog!
Ma ko ti pise te sastave?
Ovo poslednje i jeste tacno. Kao da pocinje "blokovska podeljenost" ali iz 2. sv. rata.