Opasnost aka Facebook

moram priznati da fejs zna podici klonule duhove posnule galopirajuce kozmichke srne u nama...elem
ukucam u frend fajnder jednu bivshu...i jedinu chijeg se prezimena secam:rumenko:
...i vidim tamo slike...udala se,sve ono
...i prva misao mi je bila..."auuu,shto joj ruuuzan muuz"

prijalo je :rumenko::mrgreen:

Eto vidis, da nisam otvorila temu ti ne bi video njenog ruznog muza. Plus ne bi znao da ona ni ne voli muza, jer da ga voli ne bi ostavila svoje prezime. Ovako, neko ce misliti da je slobodna i upecace se na poziv da budu prijatelji :lol:

da vish muke dok sam kevi objasnio shta je to..."podgrej sarme,potrajace ovaj ruchak" :rotf:

:lol: A takva su vremena dosla, bolje to nego da ih vidi na tv-u kako paradiraju i da se zaprepasti, svakakve fele ima na ovom belom svetu, ima svasta sto bi reko Ciga.
Nego, jos dok mi je Fejs bio operativan nikad mi nije sljakao njegov pretrazivac, moze se reci da sam time bio povlascen, sve da sam i hteo da potrazim bivse ne bi u tome uspeo. :lol:

Nije valjda da i toga ima? :eek: Ne znam, nisam koristio Fejs poodavno, neupotrebljiv mi je profil. Ne moze se pobeci od predizbornog marketinga, u RL-u smorise s tim, i u "klasicnim" medijima, eto i na netu. Sto kaze Voja Zanetic preuzeli politicari ulogu komicara od profesionalnih zabavljaca. :D
Zato ste vi tu, da se posteno ismejemo, kao veceras. :D

Back