Opasnost aka Facebook

milica cobanica

Veoma poznat
Poruka
12.483
Pre neki dan nesto cackam po Fejsu i naletim na profil jednog bivseg. Ali bas bas bivseg, jer smo bili u nekim kombinacijama jos kao klinci u srednjoj. I sad, on ozenjen, ja udata, tamte vamte, on pozove na kafu... Jos je nismo popili :mrgreen:
E sad, da li vam se desavalo da na drustvenim mrezama sretnete tako nekog bivseg, pa da se podgreju neke skoro pa zaboravljene emocije? I sta se desilo? :lol:

Pre neki dan nesto cackam po Fejsu i naletim na profil jednog bivseg. Ali bas bas bivseg, jer smo bili u nekim kombinacijama jos kao klinci u srednjoj. I sad, on ozenjen, ja udata, tamte vamte, on pozove na kafu... Jos je nismo popili :mrgreen:
E sad, da li vam se desavalo da na drustvenim mrezama sretnete tako nekog bivseg, pa da se podgreju neke skoro pa zaboravljene emocije? I sta se desilo? :lol:

Nemam profil, nije mi se tako desavalo.

Ovako kada se sretnete ili te se seti pa nazove... Pa nista. Sto ne bi popili kafu. Drugarsku. Nisam za vracanje na staro.

neam profil na fejsu...veće šanse su da ih sretnem ulicom, ko što sam ih sretao...nikakve kafe ****** palac

Nemam profil, nije mi se tako desavalo.

Ovako kada se sretnete ili te se seti pa nazove... Pa nista. Sto ne bi popili kafu. Drugarsku. Nisam za vracanje na staro.

neam profil na fejsu...veće šanse su da ih sretnem ulicom, ko što sam ih sretao...nikakve kafe ****** palac

Ma nije poenta u kafi, nego u podgrevanju emocija :lol: jel proradi nesto? :lol:

meni stiglo tako da li znam neku bivsu valjda po mailu salju smaraci i nista bre, bole me uvo ako je takne neko posle mene ko pored turskog groblja mogu prodjem

šta da proradi kad je sretnem u mimohodu...
proradi mi kapak jer joj namignem i kažem zdravo...kakve crne emocije
#samopitam :lol:
meni stiglo tako da li znam neku bivsu valjda po mailu salju smaraci i nista bre, bole me uvo ako je takne neko posle mene ko pored turskog groblja mogu prodjem
Ih bre, jesi kamen :lol:
Sa jednim proradi, uvek. Ali se kontrolisem. Cesto se vidjamo i to "mucenje" na neki nacin i prija.
Sa ostalima- ne. Niti bih volela da pokvarim uspomenu.
Sve zene imaju tog jednog, makar mi se tako cini :lol:

emocije oko fejsbuka ..pa sta znam bas pazim da se ne obrukam
kad popijem neku izbegavam da ulazim na profil

jednom sam se prevario piso sam neke gluposti i kacio neki narodnjaci sa ju tjuba i neke bezobrazne pesme
sutra dan me bilo bas sramota jeste da sam izbriso sve to ali to je bilo negde oko podne kad sam ustao onako mamuran
sigurno su mi svi prijatelji videli poruke
ajde prijatelji manje vise ali tetke ujna komsiluk bas sam se obruko

taj fejs je zlo :deda:

Back