opasni forumasi

Samo ignor, uskratiti im ono što žele a to je pažnja. I naravno prijava ako krše pravilnik foruma.
Имала сам проблем са форумашем на Политици који је злоупотребио ко зна одакле покупљене информације о мојој породици и малициозно их тумачио сходно својим тренутним политичким симпатијама у циљу дезавуисања мене као учесника дискусије.
Наравно, пријављен је.

Имала сам проблем са форумашем на Политици који је злоупотребио ко зна одакле покупљене информације о мојој породици и малициозно их тумачио сходно својим тренутним политичким симпатијама у циљу дезавуисања мене као учесника дискусије.
Наравно, пријављен је.
Nadam se da je prestao, ako nije ponovi prijavu. Takvima se mora stati u kraj.

ok ali ne diraju samo opasne?
Protiv takvih je bespotrebno se nervirati, jer imam utisak da im to jeste i cilj, provociranje i guranje nekog preko ivice. Mnogima je intrenet dao mogućnost da svoje frustracije, komplekse, istresu ovde, sakriveni iza monitora. Relativno sam nova ovde, meni niko ne deluje ovde opasno, neki su nepristojni, neki su nejasni, neki nemaju stavove, neki imaju zaista probleme. Komuniciraš sa onima koji ti prijaju, stav ne menjam zbog nekih koji sebe smatraju 'opasnim' forumašima.

Back