електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Има болесника који сматрају да могу да вређају некажњено. Само игнорисање и пријава.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Имала сам проблем са форумашем на Политици који је злоупотребио ко зна одакле покупљене информације о мојој породици и малициозно их тумачио сходно својим тренутним политичким симпатијама у циљу дезавуисања мене као учесника дискусије.Samo ignor, uskratiti im ono što žele a to je pažnja. I naravno prijava ako krše pravilnik foruma.
Nadam se da je prestao, ako nije ponovi prijavu. Takvima se mora stati u kraj.Имала сам проблем са форумашем на Политици који је злоупотребио ко зна одакле покупљене информације о мојој породици и малициозно их тумачио сходно својим тренутним политичким симпатијама у циљу дезавуисања мене као учесника дискусије.
Наравно, пријављен је.
Наравно.Nadam se da je prestao, ako nije ponovi prijavu. Takvima se mora stati u kraj.
Prepozna ko cita forume, ja samo pregledam obavjestenjamožda je nemamožda moderatori znaju, zašto je otišla ... ako je ima obično je prepoznaš
Prepozna ko cita forume, ja samo pregledam obavjestenja![]()
Ne mogu da procenim ko je opasan ali ja nisam opasna pa me niko ne bi dirao.
sirota tiIc nisam u toku zbivanja na forum Krstarica![]()
moguce, al ne znaju da nekad oce da izazove kontraefekatDa li je moguće bacanje zlih čina preko foruma![]()
a brate mrzi me listati mozda sam piso odje al isti q uvijek se netko qrchiOkolo klinci nervozni
hoce da budu opasni
ribe i kola sanjaju
za cenu i ne pitaju
Verovatno da je, zato ne kacite slikeDa li je moguće bacanje zlih čina preko foruma![]()
Ovo što diraju bezopasne to je bezopasno, šale se. "Čuvaj mi se sine, stara majka kuka, svaka bi fukara da ubije vuka". A opasne hoće da ubiju ili da im natovare neke nevolje.ok ali ne diraju samo opasne?
Protiv takvih je bespotrebno se nervirati, jer imam utisak da im to jeste i cilj, provociranje i guranje nekog preko ivice. Mnogima je intrenet dao mogućnost da svoje frustracije, komplekse, istresu ovde, sakriveni iza monitora. Relativno sam nova ovde, meni niko ne deluje ovde opasno, neki su nepristojni, neki su nejasni, neki nemaju stavove, neki imaju zaista probleme. Komuniciraš sa onima koji ti prijaju, stav ne menjam zbog nekih koji sebe smatraju 'opasnim' forumašima.ok ali ne diraju samo opasne?
Forumašica, obrati pažnju na rodno korektni rečnikJa sam opasni forumaš.![]()
Ti obrati pažnju. Imam pravo da biram.Forumašica, obrati pažnju na rodno korektni rečnik![]()