DRVOSEČA
Aktivan član
- Poruka
- 1.124
Pismo koje kruyi internetom
Драге средовечне и старије даме!
Ако имате спад вагиналних мишића, испада вам материца, проблеми са бешиком – пазите да не постанете жртва експеримента који се зове уградња мрежице у пределу вагиналних мишића. Ово је код нас експериментална метода коју спроводе гинеколози заједно са уролозима а изводи се на нашим гинеколошким клиникама.
Ја сам једна од тих жртава којој је уграђена мрежица вагинално. После годину дана уз предходне уринарне компликације, мрежица ми је извађена хирушким путем јер ју је организам одбацио као страно синтетичко тело. Знам за још 4 жене које су имале и теже компликације ( срастање мережице са дебелим цревом, неправилна уградња мрежице са сличним компликацијама ). Ово је експеримент који се спроводи над српским мајкама и бакама, а да метода није позитивно оцењена у свету. Зато моје драге даме, добро размислите шта ћете да урадите када вам ваш гинеколог предложи уградњу поменуте мрежице.
По мом мишљењу боље је определити се за класичне проверене методе за које постоје проверени позитивни резултати.