Opaki tipovi :-))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znam sta si hteo
ovim
branish snosketa
mnogo ste jaki
:)
zasto da se stidim najdivnijeg bica i osecaja na svetu?
to naviko od mame tvoje?
a
a

ne branim muskarce za glupost (bash uvek) ;) :lol:

nee to je za novodoslog mod-a
o njemu sve najgore-kako neko moze da trpi nespobno za sebe ...svoje dete,nikakva osoba i lenjo nije mi jasno a pri tom se hvali kako je neki pravnik trazi posao a ni iz kuce nije izasla nit ima radnu knjizicu ..pitanje je da li bas zivi tako kako zivi luda matora (bezobrazna to mi gore od zle persone . ali znam da cvece nije nista u zivotu nadam se da nije izuzetak kao frend se pokazala al meni njeno matoro dzukce ne treba imam
i jelku je kitila jer vel
p.s. da sam opak bi li se krio ? neke stvari ne radim ni ja niti zivim s debilima od familije,niti imam ubice niti me intersuju osobe koje ne znaju sta oce ako ti treba ljubav odjebi pa ti alzi iz deset izjutra a radni staz nigde ili one koje me zele a nisu po mojoj meri..a ako vec imam problem a niste u stanju sklonite se od mene ! ili me podbadajte kao sto to radite jer za mene ste svi isti i uvek cete biti e TO vec neka bude moj probelm da Ga ja reshim a reshavam ga necu reci sve kako jer su f-masi isti kao i obichni ljudi samo se frljate bolje izrazima i nista vise :grudvanje:

Jel ima slučajno neko na ovom forumu ko nije opterećen seksom, ko nije opasan jeb*č ili je, nedaj Bože, nevin ? z:lol:
Bilo bi pošteno da se otvori i za takve smrtnike deo foruma koji će razgovarati (neznalački) o raznim temama a da pri tome budu pošteđeni saveta velikih znalaca kao na ostalim delovima foruma, možda će neznalci neznalcima bolje da pomognu nego znalci...
Uostalom, ima li, nekim slučajem, neko ko je u stanju da učestvuje na forumu a da ne priča o seksu ? z:shock:

Auuu :lol:
Nova si.. Evo ti par prakticnih saveta :lol:
Svi muskarci su nevidjeni je.bachi i 25+ im je..
Sve zene vole kesh, brkate su i uzrok svih njihovih problema je nedoyebanost..
Svi zele ultra-mega-giga cicu koja ume da kuva i koja je drolja u krevetuz:mrgreen:
i da naravno ako imas neki problem (a imas sigurno) on potice od nedoyebanosti neki forumash ce ti pomoci da ga resis:sanke:

Auuu :lol:
Nova si.. Evo ti par prakticnih saveta :lol:
Svi muskarci su nevidjeni je.bachi i 25+ im je..
Sve zene vole kesh, brkate su i uzrok svih njihovih problema je nedoyebanost..
Svi zele ultra-mega-giga cicu koja ume da kuva i koja je drolja u krevetuz:mrgreen:
i da naravno ako imas neki problem (a imas sigurno) on potice od nedoyebanosti neki forumash ce ti pomoci da ga resis:sanke:

Nisam baš skroz nov z:mrgreen: ali me svakako čudi upravo to što si napisala. U suštini, baš me briga i za jeb**e i za jeb***ce, o tome sam od skora prestao da razmišljam, ali još uvek ne kapiram kako ljudi mogu da budu baš toliko plitkoumni i zašto ? :zima:
Još kad vidim da je meni x<25cm ... :gace:

Ja sam rođen u doba nuklearne eksplozije u Ukrajini pa sam izbegao tu opasnu bolest "nedojebitikus", ko zna, možda je to razlog zbog koga mi to sve deluje čudno. :think: z:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back